Είναι γνωστό ότι οι western μπότες είναι παντού αυτή τη σεζόν αφού κάθε οίκος- από την Isabel Marant μέχρι τον Fendi προσφέρει τη δική της εκδοχή στην τάση. Εκτός όμως από τα luxury brands, πολλά από τα αγαπημένα μας προσιτά καταστήματα, λανσάρουν επίσης τη δημοφιλή τάση στα παπούτσια.  Οι καουμπόικες μπότες της Τζέσικα Άλμπα είναι η πιο πρόσφατη, φιλική προς το budget έκδοση που έκανε το ντεμπούτο της στο δρόμο – και είναι ακόμα διαθέσιμη προς πώληση.

Η Άλμπα απολαμβάνει να συνδυάζει high- end κομμάτια με πιο προσιτά αφού σχεδόν κάθε της εμφάνιση έχει τουλάχιστον ένα σε λογική τιμή. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Μπέβερλι Χιλς, και παρόλο που έμοιαζε μια μουντή χειμερινή ημέρα, το σύνολό της θύμιζε πιο καλοκαιρινές ημέρες.

 

 

Photo Credit: mangopressroom

Το σύνολο της- το οποίο είναι εύκολο να αναπαραχθεί περιελάμβανε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με ξέφτια στο τελείωμα που πρόσθετε ένα cool vibe στην όλη εμφάνιση. Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή θερμοκρασία, η ηθοποιός το συνδύασε με μια μακριά πλεκτή ζακέτα κι ένα μάλλινο παλτό ενώ πρόσθεσε επιπλέον ζεστασιά με ένα μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο.

Αυτό που πραγματικά τράβηξε όμως την προσοχή μας; Ένα ζευγάρι μπότες Mango που έδιναν μια μοντέρνα αίσθηση στην απλή κατά τα άλλα εμφάνισή της:

 

Οι μπότες έχουν print αγελάδας, τριγωνικό τακούνι και μυτερό σχήμα στο μπροστινό μέρος. Και αν ο σχεδιασμός τους δεν είναι αρκετός για να σας πείσει, η τιμή τους σίγουρα θα το κάνει: Kοστίζουν 89,99 € που είναι μια πραγματικά καλή τιμή  σε σύγκριση με άλλες καουμπόικες μπότες στην αγορά.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below