Yπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Victoria Beckham; Η σχεδιάστρια μόδας μόλις πρόσθεσε μια συλλογή με πιτζάμες στην ολοένα διευρυνόμενη σειρά μόδας της και είναι (φυσικά) απίστευτα κομψή.

Η 47χρονη έγραψε: “Μου αρέσει να νιώθω ότι έχω όλες τις πολυτέλειες του σπιτιού μου όταν ταξιδεύω. Το νέο μας ταξιδιωτικό σετ περιλαμβάνει μια υπέροχα απαλή βαμβακερή ρόμπα, χνουδωτές παντόφλες και το @victoriabeckhambeauty Power Serum σε μέγεθος ταξιδιού. Εξαιρετικά χαλαρωτικό, με μια πινελιά λάμψης διακοπών … ”

Η ριγέ ρόμπα είναι κατασκευασμένη από μαλακό, ελαφρύ βαμβάκι, έχει κλασική σιλουετα, μια χαλαρή, άνετη εφαρμογή και πρακτικές, ευρύχωρες τσέπες. Λατρεύουμε το ναυτικό και κρεμ ριγέ μοτίβο αφού είναι εντελώς κλασικό και θα ταιριάζει σε όλους.

Οι ταιριαστές πιτζάμες είναι εξίσου κομψές και δείχνουν εξαιρετικά ζεστές. Η μητέρα του David Beckham, Sandra είναι σαφώς φαν των νέων σχεδίων της Victoria αφού έγραψε: “Τέλειο!” στα σχόλια του ποστ. Οι παντόφλες συμπληρώνουν τέλεια το πολυτελές σετ της VB.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, η πρώην Spice Girl μοιράστηκε μια selfie της με τη ρόμπα και έγραψε: “Αν χαλαρώνω, φοράω αυτή τη ρόμπα! Μπορείς να την αγοράσεις μόνη της ή ως μέρος του αποκλειστικού μας νέου Travel Set. Απλά τη λατρεύω “πρόσθεσε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below