Παρόλο που οι φυσικές επιδείξεις μόδας (και τα front rows) βρίσκονται ακόμη σε παύση, η Zoë Kravitz και ο Saint Laurent κατάφεραν να προσθέσουν μια δόση σεξ απίλ σε μια εικονική παρουσίαση της συλλογής ανοιξη/ καλοκαίρι 2021. Εκτός από την Hailey Baldwin, η Kravitz ήταν επίσης ανάμεσα στους VIP επισκέπτες που την παρακολούθησαν φορώντας ολοκαίνουργιες δημιουργίες του Anthony Vaccarello.

Η Kravitz επέλεξε μια διάφανη, μακρυμάνικη μπλούζα για την εκδήλωση. Το τοπ είχε ένα ψηλό γιακά, πτυχώσεις και μακριά μανίκια, ενώ το διάφανο ύφασμα αποκάλυπτε τα τατουάζ της και άφθονο δέρμα. Η ηθοποίός συμπλήρωσε την εμφάνιση με απλό μακιγιάζ και κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους κι ένα minimal βραχιόλι.

Η Kravitz είναι το πρόσωπο του Yves Saint Laurent στο κομμάτι του beauty από το 2017, ενώ συνεργάστηκε με τον οίκο και για μια συλλογή μακιγιάζ το 2019. Τον Σεπτέμβριο, ο περήφανος μπαμπάς Lenny Kravtiz μπήκε επίσης στην οικογένεια του οίκου, όταν έγινε εκπρόσωπος του αρώματος Y.

«Πάντα ήμουν οπαδός του Yves Saint Laurent. Για τη δουλειά του, την αισθητική του, τον τρόπο ζωής του, την τόλμη του», είπε ο Lenny εκείνη την εποχή. Επίσης τυχαίνει να φοράω πολύ συχνά Saint Laurent. Πάντα το έκανα. Ήταν μέρος του τρόπου ζωής μου για τόσα χρόνια. Αυτή είναι μια πολύ οργανική συνεργασία. ”

Το ντουέτο πατέρα και κόρης έκανε επίσης μια αξέχαστη εμφάνιση στην επίδειξη του οίκου τον περασμένο Φεβρουάριο. Αποδεικνύοντας ότι έχει signature στυλ, η Zoe φορούσε και τότε ένα διάφανο τοπ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below