H Zoe Kravitz έχει έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει τη φρεσκάδα με την κομψότητα στην γκαρνταρόμπα της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ηθοποιός εντοπίστηκε  στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ως συνήθως, κατόρθωσε να κάνει ακόμη και ένα casual look, να δείχνει πραγματικά cool.

Συνδύαζοντας ένα υπερμεγέθες παλτό με ένα μαύρο τοπ με ζιβάγκο, μια γκρι μίντι φούστα και ένα ζευγάρι chunky ankle boots με φερμουάρ μπροστά, η Kravitz απέδειξε ότι μια χαλαρή εμφάνιση του Σαββατοκύριακου δεν χρειάζεται να υστερεί σε στυλ. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η 30χρονη ηθοποιός oλοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι οβάλ γυαλιά ηλίου και μίνιμαλ, χρυσούς κρίκους.

Splash News

Κι ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις Chelsea boots σχεδόν παντού αυτή την εποχή του χρόνου, οι ογκώδεις μπότες με φερμουάρ όπως της Kravtiz, έχουν κερδίσει αρκετά μεγάλη δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό, κάνοντάς μας να υποψιαζόμαστε ότι ίσως πρόκειται για το “It” παπούτσι της σεζόν. Αν η Zoe Kravitz το πιστεύει άλλωστε, ποιες είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below