Κάθε φορά που ανοίγουμε το Instagram, ελπίζουμε να μάθουμε για μία νέα συνεργασία ανάμεσα σε κάποιο από τα αγαπημένα μας brand και μία αθλητική μάρκα ή κάποιον celebrity που λατρεύουμε. Ο οίκος Gucci φαίνεται ότι έχει τα πρωτεία σε αυτό τον τομέα, καθώς δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίζει με περιορισμένης διαθεσιμότητας συλλογές που κάνουν τους λάτρεις της μόδας να παραληρούν. Ξεκίνησε με την Gucci x North Face, ακολούθησε η Adidas x Gucci και τώρα ένα νέο ταίριασμα έρχεται να μας καταπλήξει από τα ουράνια. HA HA HA”, δε σας κοροϊδεύουμε. Αυτό είναι το όνομα της νέας συλλογής που λάνσαρε ο ιταλικός οίκος με τον Harry Styles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gucci

Πώς προέκυψε, όμως, αυτή η ιδέα; Από την ένωση των αρχικών των ονομάτων του Harry και του Alessandro Michele, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, αλλά και τις συνομιλίες τους που τελειώνουν πάντα με το emoji που γελάει. Οι δύο φίλοι αποφάσισαν ότι ήρθε να ενώσουν τη δημιουργική τους τρέλα και την αγάπη τους για τις vintage σιλουέτες της δεκαετίας του ’70. Το αποτέλεσμα; Η συλλογή που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου στην ιστορική vintage μπουτίκ Cavalli e Nastri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gucci

«Η ιδέα αυτής της συνεργασίας μου ήρθε μια μέρα ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Του πρότεινα να δημιουργήσουμε από κοινού μία «ονειρεμένη συλλογή», ξεκινώντας από αυτές τις μικρές παραξενιές που «γεννιούνται» στις παιδικές σκέψεις. Καταλήξαμε σ’ ένα αποτέλεσμα που αντλεί έμπνευση από την ποπ και bohemian αισθητική του ’70, αλλά και την αναθεωρημένη εικόνα ενός τζέντλεμαν», δήλωσε ο Alessandro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gucci

Στη συλλογή συναντάμε καλοραμμένα σταυροκουμπωτά σακάκια, καρό καμπαρντίνες, ανοιχτόχρωμα τζιν καμπάνα, patchwork δερμάτινα bomber, tartan παπιγιόν και εμπριμέ πιτζάμες σε κίτρινο χρώμα καλυμμένες με κεράσια και μπλε κουνελάκια, ενώ δύο κόκκινες καρδιές εμφανίζονται σ’ ένα ζευγάρι δίχρωμα μπoτάκια Chelsea.

Η capsule συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τα μέσα Οκτωβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below