Η μόδα του Gossip Girl θα είναι πάντα iconic και από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια όλων είναι, φυσικά, τα headbands της Blair Waldorf. Είτε καθόταν στα σκαλιά του Met με τη Serena, είτε κατάστρωνε τα σχέδιά της, η Queen Bee δεν ήταν ποτέ χωρίς το στέμμα της. Και ας είμαστε ειλικρινείς – ποια από εμάς δεν έχει δέσει μια κορδέλα γύρω από το κεφάλι της αναδεικνύοντας τη Blair μέσα της; Τώρα όμως αντί να προσπαθείτε να βρείτε κάτι που μοιάζει με το διάσημο headpiece της Βlair μπορείτε να αποκτήσετε το πραγματικό.
Η Jennifer Behr, η γυναίκα πίσω από τα iconic αυτά headbands, ξανά κυκλοφόρησε την κρυστάλλινη κορδέλα της Blair για περιορισμένο χρονικό διάστημα γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της.

Όπως θα θυμάστε, η Blair την είχε φορέσει με μια λευκή δαντελένια κάπα για την πρώτη ημέρα του σχολείου στο επεισόδιοThe Ex-Files.”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Jennifer, το αντίγραφο “διαθέτει ένα περίπλοκο μοτίβο, τελειώνει στη βάση με λάστιχο για τέλεια εφαρμογή” και είναι χειροποίητο με κρύσταλλα Swarovski. Κάτι που εξηγεί και την τιμή οποία ανέρχεται στα 325 δολάρια. Το να είσαι η Blair Waldorf δεν κοστίζει λίγο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below