Η Carys Zeta Douglas είναι μια εκκολαπτόμενη φασιονίστα! Η 17χρονη κόρη της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas πόζαρε ξιπόλυτη σε έναν κήπο φορώντας ένα εκπληκτικό, λευκό μεταξωτό φόρεμα σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η μαμά της στο Instagram.

“Το κορίτσι μου, στον κήπο”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της κόρης της η οποία μοιάζει αρκετά με την ίδια.

View this post on Instagram

My girl, in the garden.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Την επόμενη ημέρα η Carys μοιράστηκε τη δική της ανάρτηση στο Instagram με το καλοκαιρινό της φόρεμα. Στη φωτογραφία, η έφηβη ποζάρει δίπλα σε ένα λευκό τοίχο, γονατιστή στο έδαφος με το ένα χέρι στα μαλλιά της.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

Η Carys δείχνει όλο και περισσότερο την αγάπη της για τη μόδα, είτε μέσω Instagram είτε ποζάροντας με τη μαμά της για ένα κοινό εξώφυλλο στο Vanity Fair.

Tο δίδυμο μαμάς και κόρης εμφανίστηκε μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο στην καμπάνια #MeAndMyPeekaboo της Fendi η οποία γιόρταζε την εμβληματική τσάντα Peekaboo του οίκου.

«Διασκεδάσαμε τόσο πολύ στο σετ», είπε η Carys σε μια δήλωσή της. «Η αίσθηση του χιούμορ μας είναι αρκετά παρόμοια, έτσι γελάμε πάντα όταν [η μαμά μου και εγώ] είμαστε μαζί. Είναι ειλικρινά το πιο αστείο άτομο που ξέρω. ”

Ενώ η Zeta Jones σχετικά με την «ατρόμητη» κόρη της, είπε «Είμαστε πολύ κοντά. Μιλάμε για τα πάντα».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below