Όταν πρόκειται για παπούτσια, το 2023 η «άσχημη» ποιότητα είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό που μπορεί να τα ωθήσει στην κορυφή των charts των τάσεων της μόδας. (Τα Crocs, οι UGG μπότες και τα σαμπό είναι όλα υπέροχα παραδείγματα.) Η τελευταία εξέλιξη στο τμήμα των κομψών-άσχημων παπουτσιών έρχεται με τη μορφή των Moon Boots, αφού φαίνεται ότι κάθε διάσημος και influencer είναι εδώ για να μας αποδείξει ότι πρόκειται πραγματικότητα για ένα πολύ χαριτωμένο στυλ. Μόλις αυτή την εβδομάδα, για παράδειγμα, η Gigi Hadid φόρεσε τις Alanui x Moon Boots της ενώ έκανε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Getty Images

Τα παπούτσια της Hadid έκαναν το ντεμπούτο τους ως μέρος της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 της Moon Boot. Το νέο στυλ, που ονομάστηκε Full Moon, διαθέτει σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα σε ένα αστικό περιβάλλον και το καθιστά εύκολο να φορεθεί. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα σχέδια της Alanui, θα αναγνωρίσουν το χαρακτηριστικό μοτίβο Bandana της μάρκας στο επάνω μέρος του παπουτσιού. Η Hadid, επέλεξε ένα ζευγάρι σε στρατιωτικό πράσινο χρώμα, αλλά η μπότα έρχεται επίσης σε τέσσερις επιπλέον επιλογές αποχρώσεων: μαύρο, κόκκινο, μπλε και ροζ.

Getty Images

Το μοντέλο συνδύασε τις Moon Boot της με ένα χακί παντελόνι cargo με λουράκια γύρω από τους αστραγάλους για πιο σφιχτή εφαρμογή. Από πάνω, φόρεσε ένα καπιτονέ παλτό μέχρι το γόνατο και μετά πρόσθεσε ένα ζευγάρι γυαλιστερά μαύρα γάντια για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below