Δύο εντυπωσιακές haute couture δημιουργίες του Louis Vuitton έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, “Νο Τime to Die”. Ο γαλλικός οίκος επιμελήθηκε τις εμφανίσεις των ηθοποιών Léa Seydoux και Ana de Armas και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό. Στα δύο μοναδικά κομμάτια υψηλής ραπτικής ήταν κρυμμένη όλη η τεχνογνωσία του οίκου.

Για το κεντημένο με μεταξωτή ζορζέτα και πλισέ λεπτομέρειες κρεπ φόρεμα και τη λαμπερή κάπα που φόρεσε η Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux χρειάστηκαν 29.000 πούλιες, πάνω από 50.000 παγιέτες και περισσότερες απο 8.800 κρυστάλλινες χάντρες σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη.

Για κάθε τμήμα του φορέματος, το πάνω μέρος, τη φούστα, τη ζώνη και την κάπα, απαιτήθηκε ακριβής σχεδιασμός και ξεχωριστή συναρμολόγηση. Συνολικά 220 ώρες αφιερώθηκαν για να ολοκληρωθεί το φόρεμα, με επιπλέον 300 ώρες που χρειάστηκαν για την τοποθέτηση όλων των χειροποίητων κεντημάτων στο σύνολο.

Η haute couture δημιουργία που έντυσε την Ana de Armas ήταν φτιαγμένη από βελούδο με λεπτομέρειες στις τιράντες που έδιναν το εφέ αλυσίδας. Το φόρεμα κοσμούσε ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα σκίσιμο που έφτανε ψηλά ώς τον μηρό.

Οι τιράντες του φορέματος ήταν διακοσμημένες με 7.520 ιαπωνικές χάντρες, 980 κρυστάλλινες και 820 στρας, απαιτώντας παραπάνω από 103 ώρες για να ολοκληρωθούν.

Φωτογραφίες: Louis Vuitton / Grégoire Vieille

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below