Αν υπάρχει ένα όνομα που μπορεί να αντιπροσωπεύσει τη δυναμική γυναικεία αισθητική των συλλογών της σχεδιάστριας κα επιχειρηματία Anine Bing, πέρα από την ίδια, δεν είναι άλλο από την Irina Shayk. Οι δύο γυναίκες μοιράζονται το όραμα για έναν κόσμο που αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο τη γυναικεία φύση. Είναι μαμάδες, επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα γυναίκες που αποζητούν την άνεση στην καθημερινή τους γκαρνταρόμπα, δίχως να ξεχνούν το cool στοιχείο. Όλα αυτά που τις ενώνουν σφραγίζονται στην τελευταία τους συνεργασία. Με αφορμή τα δέκατα γενέθλια του brand, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια σειρά από καμπάνιες, ωδή στο μινιμαλισμό και το new age ανδρόγυνο tailoring.

Τα ανανεωμένα κομμάτια της Classics συλλογής, σήμα κατατεθέν του brand, απαθανατίζονται φορεμένα από το σούπερμοντελ σε ένα νεοϋρκέζικο στούντιο από το φακό του μοναδικού φωτογράφου μόδας, Chris Colls. Στο DNA της συλλογής βρίσκεται η διαχρονικότητα, η εξαιρετική ποιότητα και η ευελιξία. Όλα αυτά εκφράζονται μέσα από κλασικά στυλ του brand, όπως το Mika shirt, το Eva φανελάκι, το Frances τζιν, η Colette τσάντα σε μαύρο κροκό και το Bree φόρεμα σε απαλό λευκό.

«Η συνεργασία μου με την Irina ήταν ένα όνειρο. Είναι ανεπιτήδευτα όμορφη, ευγενική και ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του brand. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άτομο που θα αντιπροσώπευε καλύτερα την ANINE BING σε αυτή τη στιγμή εορτασμού των δέκατων γενεθλίων της» – Anine Bing, ιδρύτρια και CEO του brand

Το 2022 αποτελεί μια χρονιά ολικής ανανέωσης για το πολυσυζητημένο luxury brand, καθώς τον Μάιο θα κάνει το ντεμπούτο της η πρώτη Resort συλλογή του, που θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα μαγιό, ένα αέρινο μαύρο μπλέιζερ και ένα παρεό, σηματοδοτώντας τον επίσημο εορτασμό των δέκα ετών από τη στιγμή της δημιουργίας του, τo 2012. Όλα ξεκίνησαν στο γκαράζ της Δανής σχεδιάστριας στην Καλιφόρνια. Η πρώτη της συλλογή περιλάμβανε δύο ζευγάρια τζιν, ένα δερμάτινο τζάκετ, μπότες και μερικά T-shirt. «Ήταν ένα μικρό όνειρο που με τον καιρό έγινε πολύ μεγαλύτερο από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ», δήλωσε η Anine.

Aπό τότε έχει λανσάρει πλήθος συλλογών, καθιστώντας τον εαυτό της μία από τις πιο σοφιστικέ σχεδιάστριες της σύγχρονης γενιάς. Οι κλασικές και διαχρονικές δημιουργίες της δε λείπουν από τη ντουλάπα καμίας fashion lover που κυνηγά την άνεση και την ευελιξία σε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below