Η JLo αγαπάει το μονόχρωμο ντύσιμο. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απολαμβάνει να φοράει τις ίδιες αποχρώσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια: τη μια μέρα θα βγεί με ένα λευκό ή μπεζ σύνολο και την επόμενη, με ένα κοστούμι στις αποχρώσεις του ροζ. Μερικές φορές, θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της με παπούτσια σε ένα άλλο χρώμα-ενώ άλλες, θα κινηθεί σε μία μόνο απόχρωση. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν η Jlo πήγε το signature στυλ της ακόμα παραπέρα επιλέγοντας την cobalt blue απόχρωση.

Αυτό το διάστημα έχει αφιερωθεί στην προβολή της ταινίας The Mother, μια νέα γεμάτη δράση ταινία του Netflix στην οποία συμμετέχει μαζί  με μεγάλα αστέρια όπως ο Gael Garcia, η Joseph Finnes και ο Omari Hardwick.  Ως συνήθως, ο στυλίστας της, Rob Zangardi διάλεξε τα καλύτερα κομμάτια και η τελευταία της εμφάνιση θα σας εμπνεύσει να φορέσετε κι εσείς έντονο χρώμα.

Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα με έντονα βολάν και διαφανείς λεπτομέρειες από τον Alexandre Vauthier, πάνω από ένα ζευγάρι σατέν μπότες που ολοκλήρωναν τη μονόχρωμη εμφάνιση. Τόνισε το βλέμμα της με εντυπωσιακές βλεφαρίδες, και ολοκλήρωσε το look με ένα gloss σε nude απόχρωση , XL ασημένια σκουλαρίκια βραχιόλια και δαχτυλίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Zangardi (@robzangardi)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below