Ενώ εσύ και εμείς φορούσαμε τις φόρμες μας καθημερινά κατά τη διάρκεια της πιο παράξενης περιόδου μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Jennifer Lopez φορούσε επίσης τις δικές της φόρμες. Αλλά προτού ταυτιστούμε με την J.Lo, πρέπει να σημειώσουμε ότι εκείνη κρατούσε και μια διαφορετική Birkin τσάντα σε συνδυασμό με τις χαλαρές, casual εμφανίσεις της.

Μόλις χθες, εμφανίστηκε μια λευκή μπλούζα και ένα παντελόνι φόρμας, ένα λευκό κοτλέ puffer τζάκετ, μια λευκή ετόλ από faux γούνα, λευκά αθλητικά παπούτσια Alexander McQueen και μια λευκή μάσκα προσώπου. Επίσης, κρατούσε μια κροκό Hermes Birkin τσάντα στις αποχρώσεις του λευκου και του γκρι η οποία δεν κοστίζει λιγότερο από 265.000 ευρώ.

Splash News

Αυτός ο απίθανος συνδυασμός έρχεται μετά από μια σειρά από εμφανίσεις που με εντυπωσιακό τρόπο, βασίζονται σε μια σχεδόν ίδια φόρμουλα: Πριν από δύο ημέρες, λίγο πριν το παραπάνω ντύσιμο κάνει το ντεμπούτο του, η Lopez εμφανίστηκε με ένα πράσινο φούτερ με το αντίστοιχο παντελόνι φόρμας ένα γούνινο γιλέκο Coach, αθλητικά παπούτσια Nike Air Jordan 1 και μια τσάντα Kelly green Hermes Birkin αξίας 26.000 ευρώ.

Splash News

Συνολικά, μέσα σε μόλις δυόμισι εβδομάδες, η JLo φόρεσε πέντε παρόμοια σύνολα τα οποία περιελάμβαναν και τις αντίστοιχες Birkin τσάντες λανσάροντας την πιο αναπάντεχη στυλιστική φόρμουλα του 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below