Η Kate Hudson έκανε μια ολόμαυρη εμφάνιση στην επίδειξη του Michael Kors 2023 την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός έφτασε στο σόου με ένα μπαντό τοπ και ασορτί φούστα.

Η μαύρη φούστα της είχε ένα σκίσιμο στο πλάι μέχρι τους μηρούς ενώ το τοπ της σταθεροποιούσε επάνω στο σώμα ένα λεπτό κορδόνι. Από πάνω, πρόσθεσε μια business πινελιά με ένα μαύρο blazer. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα διάφανο μαύρο καλσόν και μυτερές γόβες, και μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό ατημέλητο updo.

Getty Images

Σύμφωνα με τον Kors, η συλλογή του εμπνεύστηκε από τις influencers. «Η influencer έχει αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα, αλλά παλιά μιλούσαμε για αυτές ως ισχυρές γυναίκες που δεν φοβήθηκαν ποτέ να εκφραστούν με τη μόδα, είτε ήταν η Jane Fonda είτε η Gloria Steinem, που γνώρισα το 1985 όταν κάναμε μια ιστορία με τίτλο «Οι έξυπνες γυναίκες φορούν κοντές φούστες», είπε ο Kors στο WWD.

Η Hudson και η Kors στην πραγματικότητα συναντήθηκαν πριν από την επίδειξη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο YouTube την Τρίτη στο επίσημο κανάλι του σχεδιαστή. Οι δυο τους έκαναν μια βόλτα στη Νέα Υόρκη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, μιλώντας για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Στην επίδειξη, η Hudson κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στους Mindy Kaling, Katie Holmes, Alan Cumming και Don Lemon.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below