Έχουμε δει την Κate Middleton να λανσάρει λαμπερά φορέματα, ναυτικά παντελόνια και ριγέ πουκάμισα, και αρκετά άλλα διαφορετικά στυλ, όμως η τελευταία της εμφάνιση μπορούμε να πούμε πως μας εντυπωσίασε. Ο λόγος; Δεν ήταν μόνο μια απίστευτα κομψή εμφάνιση αλλά περιλάμβανε επίσης μια τάση της δεκαετίας του ’80: ένα σακάκι με τονισμένους ώμους.

Η Δούκισσα αποφάσισε να επαναφέρει αυτό το στυλ για την εμφάνισή της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπου ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει η ίδια τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού “Wildlife Photographer Of The Year”.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά την Τρίτη και θα προβληθεί στη σελίδα YouTube και Facebook του μουσείου.

Φαίνεται ότι η Kate έχει αρχίσει να στηρίζει την επιστροφή μόδας της δεκαετίας του ’80 αφού τον Απρίλιο, εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα με έναν έντονο γιακά, που μας θυμίζει ένα φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1981. Οι μεγάλοι ώμοι είναι ένα στυλ που τείνουμε να συσχετίζουμε με αυτήν τη δεκαετία, και ενώ το σακάκι της Kate είναι μια ελαφρώς διακριτική αναφορά στην τάση, ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά και μας έπεισε να επενδύσουμε σε ένα δικό μας.

Φυσικά, το κοστούμι της Kate ήταν Alexander McQueen, αλλά υπάρχουν αρκετά άλλα στυλ στην αγορά που είναι λίγο πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below