Η δούκισσα του Cambridge είναι μάλλον απίθανο να κάνει κάποιο προσωπικό σχόλιο σχετικά με τη συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Sussex με την Oprah Winfrey που προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το βράδυ της Δευτέρας. Γνωρίζουμε όμως ότι έχει γνωστοποιήσει σημαντικά μηνύματα μέσω των ρούχων της με την πάροδο των χρόνων και αν η τελευταία εμφάνισή της σε ένα σχολείο στο Stratford για την προώθηση μιας πρωτοβουλίας σχετικά με την ψυχική υγεία των παιδιών αποτελεί οποιαδήποτε ένδειξη, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλει να προσφέρει ένα κλαδί ελιάς στο Harry και τη Meghan.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της από τότε που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν την «αλήθεια» τους σχετικά με τις εμπειρίες τους στη ζωή ως ανώτερα μέλη της βασιιλικής οικογένειας, η Kate φόρεσε ένα χαρούμενο ροζ παλτό από την Max & Co, σε συνδυασμό με ένα πλεκτό τοπ σε αντίστοιχη απόχρωση απο το προσιτό βρετανικό brand, Boden, μια μάσκα προσώπου με λουλούδια από την μάρκα παιδικών ενδυμάτων Amaia και ένα σκούρο μπλε παντελόνι με σουέτ γόβες.

Getty Images

Το παλτό είναι μια νέα αγορά, και πιστεύεται ότι είναι το Runaway μοντέλο της ιταλικής ετικέτας, το οποίο συνοδεύεται από μια ταιριαστή ζώνη ενώ η επιλογή του ροζ είναι τόσο αποκαλυπτική, καθώς η απόχρωση θεωρείται σύμβολο συμπάθειας, συμπόνιας και φιλίας.

Επίσης, είναι η δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα που η Kate φόρεσε αυτό το χρώμα. Επέλεξε μια ροζ μπλούζα με tie-neck λεπτομέρεια για μια βιντεοκλήση την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με την Jasmine Harrison.

Η βασίλισσα έχει επίσης επιλέξει το ροζ για βασικές στιγμές κατά το παρελθόν έτος: φόρεσε ένα παλτό Stewart Parvin με ένα ταιριαστό καπέλο Rachel Trevor-Morgan για μια εμφάνιση στο Salisbury τον Οκτώβριο – το πρώτη της εκτός της βασιλικής κατοικίας μετά από επτά μήνες. Και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί: υπάρχει κάτι αναζωογονητικό σε αυτό το χρώμα μετά από ένα χρόνο πολλαπλών lockdown κατά τον οποίο εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below