Η καλοκαιρινή σεζόν συνήθως έρχεται για να βγάλει από τη χειμερία νάρκη όλα τα πιο τολμηρά και φωτεινά χρώματα που είχαμε απομακρύνει από τη ντουλάπα μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά το μαύρο look που λάνσαρε πρόσφατα η Katie Holmes αποδεικνύει ότι οι σκοτεινές αποχρώσεις δεν είναι απαγορευτικές το καλοκαίρι. Φυσικά, οι ζεστές ημέρες είναι ιδανικές για να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις τις πιο τρυφερές παστέλ ή τις πιο ζωηρές έντονες αποχρώσεις. Όμως, κάποιοι λάτρεις της μόδας παραμένουν πιστοί σε αυτό που ξέρουν και αγαπούν: το μαύρο.

Μέσα σε έναν ανεστρόβιλο από νέον ροζ, λαμπερό λάιμ και συνδυασμούς διαφορετικών μοτίβων, το total black πάντα παραμένει το αήττητο κλασικό για όλες τις σεζόν και το ελαφρύ playsuit της Katie Holmes είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι η επιλογή πιο σκούρων αποχρώσεων δεν σημαίνει ότι θυσιάζουμε το ελαφρύ πνεύμα του καλοκαιριού.

Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι Birkenstock, μια ζώνη με χρυσά charms στη μέση κι ένα χαλαρό updo στα μαλλιά, το μαύρο look της μοιάζει σαν μια κλασική και εξαιρετικά εύστοχη επιλογή για την εποχή. Δες το εδώ:

 

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below