Η επαφή με την πιο αισθησιακή μας πλευρά ενέχει μεγάλες δόσεις απελευθέρωσης, συμβαδίζοντας με το κλίμα της σύγχρονης εποχής, που προτάσσει τη γυναικεία ενδυνάμωση. Η Intimissimi γίνεται σύμμαχός μας σε αυτό στο ταξίδι αυτοέκφρασης, προσκαλώντας μας να αγκαλιάσουμε την πιο ευαίσθητη και ρομαντική εκδοχή του εαυτού μας. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ιταλικό brand εσωρούχων συστήνει μία πρωτοποριακή καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, παρουσιάζοντας τέσσερις μοναδικά ξεχωριστές γυναίκες να φορούν το ίδιο σουτιέν.

Η νέα επαναστατική προσθήκη στο DNA του brand, κρύβεται στην επέκταση των μεγεθών έως το cup F για μία ποικιλία σχεδίων, από τα πιο κλασικά αγαπημένα μοντέλα σουτιέν μέχρι τα πιο απαλά σχέδια νέας γενιάς. Ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας, το δαντελένιο σουτιέν -Elena- συνιστά χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το σχέδιο με τη μοναδικά απαλή υφή υπόσχεται να χαρίσει ευελιξία, δίχως να θυσιάσει στιγμή την αισθαντικότητα και την άνεση.

Η πρωτοποριακή του φόρμα προσφέρει μία ασυναγώνιστη αίσθηση στήριξης, που μπορεί να συνοδεύσει τη σύγχρονη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της νέας καθημερινότητας, μεταμορφώνοντας κάθε της στιγμή. Το μοναδικό push-up σχέδιο, με μπανέλα, ελαφριά ενίσχυση και V-σχήμα, έχει την ικανότητα να ικανοποιεί κάθε ανάγκη και σώμα, δίχως να εγκαταλείπει λεπτό τη διαχρονική κομψότητα.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μία ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα, που επιθυμεί να γεμίσει την καθημερινότητά της με μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας. Η μοναδικά επίπεδη υφή του σε συνδυασμό με το απίστευτα σαγηνευτικό και συνάμα πρακτικό σχεδιό του, το καθιστούν τη νούμερο ένα επιλογή που θα εκφράσει το δυναμικό πνεύμα κάθε γυναίκας.

Μία πιο βιώσιμη εποχή εγκαινιάζεται για τον χαρακτήρα της Intimissimi, καθώς το Elena σχέδιο συντίθεται από δαντέλα με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου, η οποία αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο. Όλα τα ένδυματα που έχουν δημιουργηθεί από αυτή τη δαντέλα νέας γενιάς εντάσσονται στο νεοσύστατο project #intimissicares, που αποσκοπεί στην ενεργή μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Η προσπάθεια της εταιρίας να συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον δε περιορίζεται μονάχα εκεί. Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος βρίσκεται ένας QR κωδικός, που μπορεί να προσφέρει μία ευρεία γκάμα πληροφοριών για το νέο ύφασμα στον εκάστοτε καταναλωτή.

Σύντομα κάθε πελάτης θα μπορεί να ανακαλύψει τα νέα μεγέθη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Intimissimi. Συγκεκριμένα θα μπορεί απευθείας να αντιληφθεί με ακρίβεια την εφαρμογή του εκάστοτε μεγέθους, καθώς με την επιλογή μεγαλύτερων cup sizes θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο, φορώντας το αντίστοιχο μέγεθος.

Ακολουθεί το βίντεο με τη νέα καμπάνια του Ιταλικού lingerie brand:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below