Η δημοφιλής εταιρία ρούχων, Lynne, επιστρέφει μετά την περίοδο της καραντίνας γεμάτη εκπλήξεις και νέα λανσαρίσματα. Ένας αέρας ανανέωσης διαπερνά το brand, που έχει αποδείξει την αξία του στο πέρας του χρόνου, αποτελώντας μία σταθερή και διαχρονική επιλογή στον τομέα της ένδυσης για το ελληνικό αγοραστικό κοινό και όχι μόνο.

Η Lynne αναγεννάται με ένα νέο logominimal, γραμμικό και με κεφαλαία γράμματα – που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας νέας εποχής, εκφράζοντας συγχρόνως τη δυναμική και την κομψότητα του brand αλλά και τη νέα σχεδιαστική ματιά, που ενώνει τις διαχρονικές γραμμές με τα τελευταία trends της μόδας. Στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης και των ταχύτατων ρυθμών ανάπτυξης εντάσσεται και το λανσάρισμα του νέου site, που ακολουθεί μία πελατοκεντρική προσέγγιση, φροντίζοντας να εξασφαλίσει μία ανεπανάληπτη browsing εμπειρία σε όποιον επιλέξει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα.

Πλεκτή μπλούζα με κουμπί, 49,90€
Πλεκτό ριγέ ζιβάγκο, 69.90€

Μία ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους – προγραμματιστές, μαρκετίστες, άνθρωποι του εμπορικού, της διαφήμισης και γενικότερα του ebusiness κλάδου – ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε οι ψηφιακές αγορές να αποκτήσουν νέα διάσταση, τηρώντας υπερσύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές. Στο ολοκαίνουριο e-shop, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τις αγορές του εύκολα και γρήγορα, βλέποντας απλά τον κωδικό που τον ενδιαφέρει, δίχως να είναι απαραίτητο να μπει στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος.

Πλεκτή ζακέτα μακριά, 99,00€
Crop fluffy ζακέτα, 69,90€

Μπαίνοντας κανείς στο νεοσύστατο site μπορεί να βρει μία ποικιλία επιλογών που υπόσχονται να καλύψουν μία ευρεία γκάμα προτιμήσεων και στιλ.  Τώρα που η πτώση της θερμοκρασίας αρχίζει να γίνεται αισθητή, η κατηγορία των πλεκτών υπόσχεται να χαρίσει κομψότητα και συνάμα μοναδικές εμφανίσεις.

Πλεκτή μπλούζα με V λαιμοκοψη, 59.90€
Πουλόβερ ζιβάγκο, 54,90€

Τα σχέδια ποικίλουν από πιο casual προτάσεις με την κλασική V λαιμόκοψη σε μία ποικιλία ζωηρών χρωμάτων, που μπορούν να χαρίσουν μία νότα φωτός σε κάθε μουντό σύνολο, μέχρι πιο cozy και chunky επιλογές σε ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις, που υπόσχονται να προσφέρουν άνεση και ζεστασιά σε όλες τις εξόδους της σεζόν.

Πουλόβερ με V λαιμοκοψη, 39.90€
Πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο, 69,90€

Τις πιο καθημερινές και oversize προτάσεις διαδέχονται οι κρουαζέ επιλογές σε κομψές γραμμές που μπορούν να ντύσουν τα σύνολα, τα οποία θα μας συνοδέψουν στην επιστροφή στο γραφείο, οι εξαιρετικά άνετες και stylish ζακέτες όπως και τα σχέδια με ριγέ και pied de poule μοτίβα.

Πλεκτή κρουάζε μπλούζα, 44.90€
Πλεκτή crop ζακέτα, 59.90€
Πουλόβερ pied de poule, 79,90€

Μίντι πλεκτά φορέματα με δαντέλα στο τελείωμα συνδυασμένα με knee-high μπότες και μία ζώνη υπόσχονται να αναλάβουν τον ρόλο του κομματιού που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Midi πλεκτό φόρεμα, 74,90€

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία ιστοσελίδα απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον των κινητών, όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού της σύγχρονης εποχής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below