Η τελευταία Aria συλλογή της Gucci τον περασμένο Απρίλιο σε συνεργασία με τον οίκο Balenciaga συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας και δημιούργησε προσμονή για την επόμενη. Η τρομερή αυτή στιγμή έφτασε και η νέα Gucci Aria καμπάνια είναι εδώ, με πρωταγωνιστές τα μέλη του πιο πολυσυζητημένου συγκροτήματος των τελευταίων μηνών, που ξεσήκωσε τα πλήθη με το νικητήριο τραγούδι του “Ziti E Buoni” στην Eurovision και ακούει στο όνομα Måneskin.

Gucci
Gucci

Μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό κλίμα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου τα μέλη της μπάντας και πλήθος άλλων μοντέλων του ιταλικού οίκου μας σαγηνεύουν μέσα σε ένα κλίμα ερωτισμού που αγγίζει τα όρια του φετιχισμού. Την καμπάνια απογειώνει και η συμμετοχή του top model, Kristen McMenamy.

Gucci
Gucci

Λάτεξ στοιχεία, αέρας παρμένος από την δεκαετία του 70′, σακάκια με πούλιες, φτερά και φυσικά η νέα τσάντα Jackie 1961 ντύνουν την νέα καμπάνια που αποτελεί μία ωδή στο πάθος και την παιχνιδιάρικη διάθεση του αρχαίου θεού Έρωτα.

Gucci

Μέσα στο βίντεο της καμπάνιας την εμφανισή τους κάνουν και πλήθος αναγνωσμάτων σπουδαίων φιλοσόφων και ακαδημαϊκών, όπως του  Sigmund Freud και του Judith Butler, που εστιάζουν στην φιλοσοφία του έρωτα και της επιθυμίας. Το φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott σε συνεργασία με την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Alessandro Michele, μεγαλουργούν με ένα δημιούργημα που εξυμνεί την θητεία του Tom Ford στον οίκο και όλες τις ρηξικέλευθες ιδέες που εισήγαγε στο DNA του brand.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below