Η δούκισσα του Sussex έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ σήμερα το πρωί με ένα φόρεμα Stella McCartney με ενσωματωμενη μαύρη κάπα κι ενα μεγάλο μαύρο καπέλο. Το φόρεμα , το οποίο κοστίζει 1.439 λίρες, είχε μήκος αρκετά κάτω από το γόνατο, που σημαίνει ότι πληρούσε τον βασιλικό κώδικα ενδυμασίας που ορίζει ότι οι κυρίες φορούν μαύρα φορέματα ή παλτό μέχρι το γόνατο.

Είχε επίσης μια ιδιαίτερη σημασία καθώς ήταν μια μαύρη εκδοχή του ίδιου φορέματος που είχε φορέσει για να παρευρεθεί στα 92α γενέθλια της Βασίλισσας στο Royal Albert Hall τον Απρίλιο του 2018. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι η Meghan επέλεξε να φορέσει την ίδια σιλουέτα, αυτή τη φορά σε πένθιμο μαύρο, για το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα.

Η Meghan συμπλήρωσε την εμφάνιση με μαύρο καλσόν, μαύρες σουέτ μυτερες γόβες και μαύρα σουέτ γάντια. Ο βασιλικός κώδικας ενδυμασίας ορίζει ότι οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να φορούν βέλο ή κάλυμμα προσώπου, αλλά η Meghan επέλεξε ένα κομψό καπέλο με φαρδύ γείσο το οποίο συνδύασε με απλά κοσμήματα από μαργαριτάρια, την πέτρα που παραδοσιακά συνδέεται με το πένθος.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below