Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσον αφορά τα ρούχα, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο και άνετο όσο ένα τζιν με τοπ, και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει μόνο εμείς. Είναι ένας αλάνθαστος συνδυασμός που ακόμα και οι διασημότητες της Α-list επιλέγουν για τις πιο χαλαρές ημέρες τους. Και αυτή την εβδομάδα, διαπιστώσαμε κάτι πολύ θεαματικό. Τόσο η Hailey Bieber όσο και η Rihanna φόρεσαν πανομοιότυπα τζιν και τοπ. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο της εμφάνισής τους; Το μπλουζάκι ράγκμπι της Loewe.

Η Loewe έχει ιστορικό στο να δημιουργεί κομμάτια στα οποία το σετ του στυλ και οι διασημότητες είναι αδύνατο να αντισταθούν- το bomber τζάκετ και το φλοράλ φόρεμα είναι δύο τέτοια παραδείγματα – και είναι ξεκάθαρο ότι το ολοκαίνουργιο πόλο με τις κόκκινες και μπλε ρίγες είναι το επόμενο στη λίστα. Η Bieber ήταν η πρώτη που φόρεσε το δικό της σε συνδυασμό με ένα τζιν Levi’s 501 για μια χαλαρή μέρα με τον Justin Bieber και ολοκλήρωσε το look με ένα δερμάτινο τζάκετ, γουέστερν μπότες και την τσάντα Wander Matelassé της Miu Miu.

Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

Μόλις δύο μέρες αργότερα, η Rihanna βγήκε με το δικό της ράγκμπι τοπ της Loewe και ένα άνετο, baggy τζιν. Η Riri ωστόσο έδωσε στο κομμάτι τη δική της μοναδική πινελιά φορώντας το ως crop top και το συνδύασε με ένα άλλο cult κομμάτι—ένα σπάνιο clutch του οίκου Louis Vuitton.

Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

Έτσι, αν θέλετε να δώσετε στο τζιν σας μια ανανεωμένη εμφάνιση αυτή την άνοιξη, ένα ράγκμπι τοπ είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below