Η χρονιά της Rihanna συνεχίζεται. Χθες το βράδυ, η σταρ έφτασε στα 95α Ετήσια Βραβεία Όσκαρ με το ντύσιμο νούμερο ένα- μια Alaïa δημιουργία με δερμάτινα λουριά και διάφανο κορμάκι – ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τη βραδιά. Για να ερμηνεύσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της, η Rihanna ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα στολισμένο Babydoll μπλουζάκι από τον Maison Margiela φινιρισμένο με διαμαντένια κοσμήματα και δερμάτινα γάντια DeBeers.

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Για την εμφάνιση νούμερο τρία, η Rihanna αποκάλυψε τη κοιλιά εγκυμοσύνης της με ένα look  στο χρώμα της μέντας, από τον οίκο μόδας Bottega Veneta. Ένα άλλο ζευγάρι δερμάτινα γάντια ολοκλήρωσε τη στολή, μαζί με έναν αστραφτερό A$AP Rocky στο πλευρό της με τον οποίο πόζαραν ίσως στην πιο τρυφερή φωτογραφία που είδαμε ποτέ.

Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Οι τρεις αυτές εμφανίσεις είναι απλώς το επόμενο βήμα σε μια θριαμβευτική χρονιά για τη Rihanna, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει ήδη πάρει μέρος στο Super Bowl, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ήταν υποψήφια για Όσκαρ, ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια συνεργασία Fenty x Puma και είναι μόλις Μάρτιος.

Robert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below