NEA EXPLORER 36 KAI EXPLORER II

Tο ROLEX EXPLORER γεννήθηκε στην κορυφή του κόσμου και είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας με θρυλικούς ορειβάτες. H οροσειρά των Ιμαλαίων αποτέλεσε το πραγματικό εργαστήριό σχεδιασμού του και συγκεκριμένα η υψηλότερη κορυφή της, το Έβερεστ. Από τότε, έχει υποστεί τεχνικές βελτιώσεις, για να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και πιο ευανάγνωστο στο σκοτάδι, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των εξερευνητών. Θεωρείται βασικός εξοπλισμός στα πιο ακραία μέρη του πλανήτη, εκεί όπου ο χρόνος είναι το κλειδί για την επιβίωση.

Τα ρολόγια της συλλογής ΕXPLORER εξοπλίζουν τις εξερευνητικές αποστολές στις πιο ακραίες συνθήκες, από τις κορυφές των οροσειρών, τα βάθη των σπηλαίων, στο ψύχος της Ανταρκτικής ή στην αποπνικτική ζέστη των ηφαιστείων. Το Oyster Perpetual EXPLORER με κάσα διαμέτρου 36mm, παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε έκδοση Rolesor- από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel-μία καινοτομία της Rolex που συνδυάζει την δυναμική με την κομψότητα.

EXPLORER II

EXPLORER II

Το Oyster Perpetual EXPLORER II παρουσιάζεται με επανασχεδιασμένη κάσα διαμέτρου 42mm. Φοράει μπρασελέ από ατσάλι Oystersteel, ένα μοναδικό κράμα – αποκλειστικότητα της Rolex – που προσφέρει ασύγκριτη ανθεκτικότητα καθώς και λάμψη στο ρολόι. Η χαρακτηριστική στεφάνη με χαραγμένη 24ωρη απεικόνιση της ώρας, ευδιάκριτη και εξαιρετικά ανθεκτική στην διάβρωση, παραμένει το βασικό γνώρισμα του Οyster Perpetual Explorer II, του απαραίτητου εξοπλισμού για κάθε εξερευνητή σπηλαίων και ηφαιστείων.

 

ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΤΡΑΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Το καντράν είναι η «βιτρίνα» για κάθε ρολόι. Τα νέα καντράν της Rolex λάμπουν με το φως να αντανακλάται στην επιφάνειά τους . Τα εργαστήρια της Rolex, χάρη στην μεγάλη τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζουν υλικά από μοναδικές πηγές ενέργειας που προέρχονται από τα βάθη της Γης και από το ηλιακό μας σύστημα.

DATEJUST 36 με μοτίβο από φύλλο φοίνικα

Τα νέα καντράν της σειράς Oyster Perpetual DATEJUST 36 παρουσιάζονται με δύο νέους σχεδιασμούς: Το μοτίβο από φύλλο φοίνικα εμπνευσμένο από τα τροπικά δάση και το μοτίβο με ραβδώσεις που αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Rolex.

DATEJUST 36 με μοτίβο από ραβδώσεις

Για τα νέα καντράν, η Rolex χρησιμοποιεί χαλκό, ψευδάργυρο, νικέλιο, χρώμιο, τιτάνιο και πυρίτιο, με χρώματα πράσινο της ελιάς, ασήμι και χρυσό. Είναι κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες επεξεργασίες για την δημιουργία έντονων, μεταλλικών χρωμάτων.

 

COSMOGRAPH DAYTONA

Το νέο Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA παρουσιάζεται σε 3 εκδόσεις από κίτρινο, λευκό και Everose χρυσό 18κ.με κάσα διαμέτρου 40mm. Όλες οι εκδόσεις καινοτομούν με τα νέα καντράν από μετεωρίτη και είναι εμπνευσμένα από το ταξίδι ενός αστεροειδή στον χρόνο και στο χώρο. Τα σχέδια στον μετεωρίτη δημιουργήθηκαν καθώς η καρδιά ενός αστεροειδή παγώνει με αργό ρυθμό στο ταξίδι του μέσα στο σύμπαν-μια διαδικασία που διαρκεί εκατομμύρια χρόνια.

Η Rolex διαλέγει τον μεταλλικό μετεωρίτη με τα πιο απαιτητικά αισθητικά κριτήρια. Κάθε θραύσμα του μετεωρίτη που επιλέγεται, έχει μια μοναδική εσωτερική σύσταση που κάνει κάθε καντράν Cosmograph Daytona με μετεωρίτη, μοναδικό στο είδος του!

COSMOGRAPH DAYTONA σε τρεις εκδόσεις: Λευκό, Κίτρινο, Ροζ χρυσό 18Κ

 

Η ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Τα διαμάντια είναι παντοτινά και προέρχονται από το μακρινό παρελθόν. Για την δημιουργία τους στα βάθη της Γης, απαιτούνται δισεκατομμύρια χρόνια. Η άγρια ομορφιά των διαμαντιών αναδεικνύεται από τις έδρες τους που δημιουργούν κομψές αντανακλάσεις στον πολύτιμο λίθο.
Οι γεμολόγοι και οι τεχνίτες που τοποθετούν τους λίθους συνεργάζονται αρμονικά για την επιλογή των κορυφαίας ποιότητας λίθων και την τοποθέτησή τους στο καντράν, τη στεφάνη, στην κάσα και στο μπρασελέ ώστε να αναδεικνύεται η λάμψη τους. Αυτή η απίστευτα λεπτομερής διαδικασία έχει τελειοποιηθεί από γενιά σε γενιά με το πέρασμα πολλών χρόνων. Είναι η ίδια διαδικασία που επαναλαμβάνεται εκατοντάδες φορές στην διακόσμηση των νέων μοντέλων DAY-DATE 36 και LADY
DATEJUST.

DAY-DATE 36

Oι τρεις νέες εκδόσεις του Oyster Perpetual DAY-DATE 36 διαθέτουν ωροδείκτες και δερμάτινα λουράκια με ασορτί χρώματα. Κοραλί χρώμα στην έκδοση του κίτρινου χρυσού 18κ , τιρκουάζ χρώμα στην έκδοση του λευκού χρυσού 18κ και κόκκινο χρώμα Βουργουνδίας στην έκδοση του Everose χρυσού 18κ. Και τα τρία μοντέλα Day-Date 36 είναι διακοσμημένα με διαμάντια.

Oι τρεις νέες εκδόσεις του Oyster Perpetual DAY-DATE 36 διαθέτουν ωροδείκτες και δερμάτινα λουράκια με ασορτί χρώματα. Κοραλί, τιρκουάζ και κόκκινο Βουργουνδίας.

 

LADY-DATEJUST

Το νέο Oyster Perpetual LADY-DATEJUST είναι διακοσμημένο με 1.089 διαμάντια στην κάσα, στη στεφάνη, στο καντράν και στο President μπρασελέ. Ένα εκπληκτικό ρολόι με εκτυφλωτική λάμψη για λεπτούς γυναικείους καρπούς.

www.rolex.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below