Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του Marco Maestri, στη γενέτειρά του, στο Charleval, στο διαμέρισμα Bouches-du-Rhône της Νότιας Γαλλίας. Ο ονειρεμένος γάμος πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου της περιοχής και το «παρών» έδωσε πλήθος διάσημων καλεσμένων και φίλων του ζευγαριού. Το dress code ήταν λιτό και παραμυθένιο με τις αποχρώσεις του λευκού, του καφέ και του nude να κυριαρχούν.

Getty Images

Ο σχεδιαστής κατέφτασε στον χώρο της τελετής ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι σε συνοδεία της λατρεμένης του γιαγιάς, Liline, η οποία στη διάρκεια της καραντίνας είχει γίνει η μούσα της νέας του καμπάνιας. Λίγο μετά ακολούθησε ο αγαπημένος του, Marco, ο οποίος επέλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο νυφικό κοστούμι. Η ανυπομονησία του σχεδιαστή για τον επικείμενο γάμο ήταν μεγάλη. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία μέσα σε ένα νυφικό, γράφοντας στην λεζάντα: «ένας μήνας».

Όλο το σκηνικό έμοιαζε λες και ήταν βγαλμένο από μεσαιωνικό παραμύθι. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις των Amina Muaddi, Dua Lipa, Τina Kunakey, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Vincent Cassel, αλλά και της κομψής Γαλλίδας fashionista, Jeanne Damas. Η γιαγιά του Jacquemus έκλεψε την παράσταση, επιλέγοντας μια δημιουργία του σχεδιαστή από την τελευταία του συλλογή για το Φθινόπωρο 2022, Le Papier. Το φόρεμα ήταν λευκό, μάξι, με λαιμόκοψη καρδιά και δυο λεπτές τιράντες οι οποίες έδεναν στον λαιμό.

Getty Images
Getty Images
Getty Images

Χθες βράδυ, ο Jacquemus μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τον γάμο του στο Instagram. Στην λεζάντα έγραψε: «Χθες, είπα το ναι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below