Η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney γνωστή τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στο ευρύτερο κοινό για την βιώσιμη προσέγγιση της, επανέρχεται στο προσκήνιο και εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας την πιο eco-conscious συλλογή που έχει δημιουργήσει ποτέ.

Το κεντρικό μήνυμα που επιθυμεί να περάσει με την νέα της κολεξιόν και με το mockumentary που την συνοδεύει και αφηγείται ο γνωστός Βρετανός κωμικός David Walliams, ακούει στο όνομα της ισότητας “Τα ζώα είναι ίσα με εμάς”. Από την πρώτη της συλλογή, η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Paul McCartney ήταν κάθετη στην βιώσιμη πλευρά του brand της, που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ γούνα, δέρμα και φτερά. Στο mockumentary, πλήθος μοντέλων με λούτρινες κεφαλές ζώων ξεχύνονται στους δρόμους του Λονδίνου τονίζοντας το κεντρικό μήνυμα της συλλογής, μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Η συλλογή αποτελεί μία ιστορική στιγμή για την πορεία του brand καθότι αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά, από το οργανικό βαμβάκι που έχει χρησιμοποιηθεί στα παντελόνια μέχρι τους πάτους οξιάς που συναντάμε στα παπούτσια και τα core garments που είναι 100% βιώσιμα, φωνάζει υπέρ μιας πιο “πράσινης” νοοτροπίας. Στο επίκεντρο βρίσκονται και οι νέες εκδοχές των κλασικών και πολυαγαπημένων Falabella και Frayme bags με ένα νέο maxi μέγεθος που έρχεται να προστεθεί στα αγαπημένα στυλ του brand.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below