Για το καλοκαίρι του 2019, η Η&Μ μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε λαμπερό στυλ riviera, με μοναδικά fashion pieces που έχουν δημιουργηθεί από βιώσιμα υλικά, χρησιμοποιώντας τη νέα φυσική μέθοδο βαφής φυτικής προέλευσης.  Είτε πρόκειται για σετ σύνολα με μοτίβο λαχούρι, είτε για αέρινα, μίνι φορέματα και εφαρμοστές σιλουέτες, η συλλογή περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα σχέδια σε ζεστές, γήινες καφέ, κρεμ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις.

Η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαΐου σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online στο hm.com.

Η γυναικεία, καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ περιλαμβάνει φορέματα, πουκάμισα, φούστες και σορτς που έχουν δημιουργηθεί από μίξη Tencel, ανακυκλωμένο πολυεστέρα, βιώσιμο βαμβάκι και μίξεις οργανικού λινού. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου του Ομίλου Η&Μ για την αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένων υλικών ή άλλων υλικών που προέρχονται από βιώσιμες πηγές, μέχρι το 2030. Παράλληλα, με αυτή τη συλλογή παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια νέα τεχνική βαφής – η οποία έχει εφαρμοστεί σε συγκεκριμένο τοπ – που χρησιμοποιεί φυσικές βαφές που έχουν προέλθει από φυτά, ρόδι και κουρκουμά. Συνολικά, η συλλογή εμπνέεται από τη γοητευτική, ηλιόλουστη Riviera που χαρακτηρίζεται για την κομψότητα και τη χαλαρή της διάθεση.

«Χαλαρή και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη, η Riviera αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης για τη μόδα. Αυτή τη σεζόν την ανανεώσαμε, ενσωματώνοντας διαφορετικά μοτίβα από λαχούρι για ένα πιο φρέσκο look. Ταυτόχρονα, έμφαση δίνεται σε μια πιο αισθησιακή πλευρά της συλλογής, μέσα από σχέδια που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, εξώπλατα κομμάτια που δένουν στο λαιμό, καθώς και απαλά, αέρινα υφάσματα», αναφέρει η Maria Östblom, Υπεύθυνη Σχεδίασης του γυναικείου τμήματος της Η&Μ.

Τα φορέματα με όγκους και τα σετ σύνολα έχουν κεντρικό ρόλο στη συλλογή – εφαρμοστά ζέρσεΐ, λεπτομέρειες από δαντέλα και έντονα κοψίματα προσφέρουν ιδιαίτερες υφές και κολακεύουν τη σιλουέτα. Μάξι και μίνι σατέν φορέματα με πτυχές στο τελείωμα, όμοιες με μαντήλι, χαρίζουν αέρινη κίνηση σε κάθε βήμα, ενώ οι τουνίκ και οι φούστες σε στυλ σαρόνγκ μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ. Τα πλισέ skorts και τα φαρδιά, χυτά παντελόνια χαρίζουν άνεση, ενώ τα κυματιστά τοπ με λεπτές τιράντες, και τα καλοκαιρινά πουκάμισα, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Η χρωματική παλέτα χαρακτηρίζεται από ζεστές, καφέ, πορτοκαλί και φωτεινές κίτρινες αποχρώσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below