Η Jennifer Lawrence βγήκε για μια στιλάτη βόλτα στη Nέα Υόρκη λίγες ώρες αφότου ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, η ηθοποιός φορούσε μια λουλουδάτη ολόσωμη φόρμα πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι σε συνδυασμό με νοσταλγικά ροζ jelly shoes. To look της συμπλήρωσαν μερικά διακριτικά κολιέ στο λαιμό, μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου και καφέ δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή του οίκου Dior. Είχε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω με τις φυσικές ξανθές μπούκλες της.

Το βράδυ της Τετάρτης ο εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Cooke Maroney περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιούνιο του 2018 και παντρεύτηκε σε στενό κύκλο τον Οκτώβριο του 2019 στο Νιούπορτ του Ρόουντ Άιλαντ.

Οι δύο τους διατηρούν μια αρκετά ιδιωτική προσωπική ζωή, αλλά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Ιούνιο του 2019, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως “τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ”. “Πραγματικά είναι και γίνεται όλο και καλύτερος”, πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below