O πρίγκιπας William και η Kate Middleton ξεκίνησαν την τρίτη ημέρα της βασιλικής τους περιοδείας στο Πακιστάν με μια επίσκεψη στο Chitral, στην περιοχή Hindu Kush. Σύμφωνα με την βασιλική ανταποκρίτρια της Sun, Emily Andrews, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έλαβαν πολλά δώρα κατά την άφιξή τους στο Chitral, όπως  παραδοσιακά καπέλα “Chitrali”, ένα κεντημένο παλτό για τον William και ένα σάλι για την Kate.

Getty Images

“Οι Kate και William λαμβάνουν παραδοσιακά καπέλα Chitrali καθώς προσγειώνονται στο Chitral, κοντά στα σύνορα του Αφγανιστάν. Στο William δόθηκε επίσης ένα παλτό και στην Kate ένα ζεστό σάλι. #RoyalVisitPakistan, “έγραψε η Andrews στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Chitral, το ζευγάρι θα δει επίσης τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη χώρα.

“Σήμερα ο William και η Kate έχουν πετάξει βόρεια για να δουν μερικές από τις ομορφιές της χώρας, αλλά και τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος στις παγετώδεις περιοχές”, έγραψε στο Twitter η βασιλική ανταποκρίτρια της Daily Mail, Rebecca English.

Ο δούκας και η δούκισσα έλαβαν επίσης ένα άλλο ειδικό δώρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης- ένα βιβλίο με εικόνες από την επίσκεψη της πριγκίπισσας Diana στη χώρα το 1991.

Η ίδια η Diana εντωμεταξύ είχε επίσης δεχτεί ένα καπέλο Chitrali κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Πακιστάν.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below