Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της βασιλικής περιοδείας του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton ξεκίνησαν ξεκίνησαν τη δική τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έφυγαν για μια πενθήμερη επίσκεψη στο Πακιστάν αυτή την εβδομάδα – και μόλις αποβιβάστηκαν από ένα αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Κate βγήκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα με μακριά μανίκια και ντραπέ λεπτομέρεια στο στήθος. Το συνδύασε με ένα στενό παντελόνι από το ίδιο ύφασμα και μπεζ γόβες από τον Rupert Sanderson. Το σύνολό της θυμίζει το shalwar kameez, μια παραδοσιακή εμφάνιση που φοριέται στις χώρες της Νότιας Ασίας, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν.

Splash News

Oι εμφανίσεις της Middleton στις βασιλικές περιοδείες είναι πάντα αξιοσημείωτες και όπως και η Meghan, έτσι κι εκείνη είτε ανακυκλώνει κομμάτια που έχει ήδη στη ντουλάπα της ή φοράει κομμάτια σχεδιαστών από τα μέρη που επισκέπτεται. Το σύνολο αυτό ωστόσο είναι από μια από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες με έδρα το Λονδίνο, Catherine Walker. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλα looks έχει ετοιμάσει για αυτό το ταξίδι.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below