Οι μεγαλύτεροι stars συγκεντρώθηκαν σήμερα  για να πουν το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό φωτογράφο μόδας Peter Lindbergh, στην κηδεία του στο Παρίσι.

Η Kate Moss, η Bella και η Gigi Hadid και η Naomi Campbell ήταν μεταξύ των διάσημων προσώπων που βρέθηκαν στην εκκλησία Saint-Sulpice στη γαλλική πρωτεύουσα για να τον τιμήσουν.

Naomi Campbell/ Splash News

 

H Kate Moss/ Getty Images

Ο παγκοσμίως γνωστός φωτογράφος μόδας, με σήμα-κατατεθέν τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των σταρς και των τοπ μόντελ, πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα σε ηλικία 74 ετών.

Celebrities συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Julianne Moore και Milla Jovovich, των μοντέλων Kaia Gerber και Lara Stone, και της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Carla Bruni-Sarkozy έδωσαν το παρών στην συναισθηματικά φορτισμένη τελετή.

H Eva Herzigova/ Splasn News
H Kaia Gerber και η Cindy Crawford/ Splash News
H Carla Bruni Sarkozy και η Emmanuelle Alt/ Splash News
HJulianne Moore/ Getty Images

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Lindbergh φωτογράφισε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, μοντέλα και άλλα διάσημα πρόσωπα για κάποιο εξώφυλλο ή αφιέρωμα.

Γνωστός για την δραστική αλλαγή των στάνταρντ της φωτογραφίας μόδας, αφαιρώντας της κάποιες φορές την υπερβολική επεξεργασία, ο Lindbergh απέφευγε τα στερεότυπα και του άρεσε να φωτογραφίζει τις γυναίκες σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ αναδεικνύοντας, αντίθετα, την φυσική ομορφιά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below