Όταν η Katie Holmes φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη τη στιγμή που έκανε σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει φορώντας ένα κασμιρένιο σουτιέν κι ενα cardigan από το cult brand, Khaite, γρήγορα όλο αυτό μετατράπηκε μια εμβληματική στιγμή μόδας ενώ το ίδιο το σετ εξαντλήθηκε μέσα σε μια ώρα αφότου οι εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Τώρα, σε μια συνέντευξη με γνωστό γυναικείο περιοδικό, η Holmes εξηγεί πως συνέβη όλο αυτό.

“Ειλικρινά, δεν ένιωθα τόσο σέξι εκείνη την περίοδο και όταν το είδα σκέφτηκα,” Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσα να φορέσω! ” Στη συνέχεια με φαντάστηκα να κάθομαι δίπλα στη φωτιά φορώντας το σουτιέν και το αντίστοιχο cardigan από πάνω. Εντωμεταξύ είχα παρατηρήσει κι άλλους ανθρώπους να φορούν σουτιέν μέσα από ένα μπλέιζερ.” πρόσθεσε”.

@splashnews.com
The Eda Bralette khaite.com
The Scarlet Cardigan khaite.com

Εκείνη την ημέρα ήμουν μαζί με την κόρη μου και ψωνίζαμε σχολικά ενώ τη συγκεκριμένη στιγμή απλά προσπαθούσα να καλέσω ένα ταξί στη Sixth Avenue.  Όλο αυτό έμοιαζε πιο γοητευτικό από ότι ήταν στην πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε επίσης για την 14χρονη κόρη της Suri και την ζωή μαζί της στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους ζουν εκεί από το 2006, που η Holmes πήρε διαζύγιο από τον Tom Cruise.

“Είναι πολύ δυναμική – ήταν πάντα μια ισχυρή προσωπικότητα. Θα ξεκινήσει μια δραστηριότητα και θα δουλέψει σκληρά μέχρι να είναι γίνει πραγματικά καλή σε αυτό,” αποκάλυψε η Holmes. “Τότε λέει” OK, ώρα να δοκιμάσω το επόμενο. ” Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλεύει σκληρά.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below