Η Kate Middleton και η Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας δεν είναι οι μοναδικές που επαναλαμβάνουν τα ντυσίματά τους. Η Τατιάνα Μπλάτνικ επίσης ανακυκλώνει κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα της για τις προσωπικές εμφανίσεις της.

Η σύζυγος του Νικόλαου η οποία ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη μοναδική αίσθηση του στυλ της, φαίνεται πως όταν αγαπάει ένα ρούχο δεν διστάζει να το φορέσει ξανά, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα πολύ χαρακτηριστικό φόρεμα όπως αυτό το κατακόκκινο Carolina Herrera:

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στο πλαίσιο της ακτιβιστικής της δράσης κάνει διάφορα ταξίδια στον κόσμο. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Dallas και φωτογραφήθηκε με το εν λόγω φόρεμα κι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι χρυσά, ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κοιτάζοντάς το όμως λίγο καλύτερα μας φάνηκε ότι κάπου το είχαμε ξαναδεί.

Και πράγματι, κάνοντας ένα γρήγορο scroll στο feed της στο Instagram, συνειδητοποιήσαμε ότι η πρώτη φορά που έπεσε στην αντίληψή μας ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η Tατιάνα το είχε φορέσει ξανά, αυτή τη φορά στο Λονδίνο:

Το φτιαγμένο από ταφτά Carolina Herrera shirt-dress ευθυγραμμίζεται και με της μόδα αυτής της σεζόν ενώ η Τατιάνα φαίνεται πως ακολουθεί την τάση της εποχής που ο κόσμος αναζητά συνεχώς τρόπους βιωσιμότητας στη μόδα. Σίγουρα, ένα υπέροχα φτιαγμένο Carolina Herrera φόρεμα απαιτεί ένα μεγάλο budget αλλά αν όλοι υιοθετούσαμε την ιδέα του να φοράμε κάποια ιδιαίτερα κομμάτια πιο συχνά, θα μειώνονταν οι σπατάλες που σχετίζονται με τη μόδα και τα ψώνια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below