Όπως αποδεικνύεται η κροσέ τάση μπορεί να γίνει πραγματικά σέξι. Η Dakota Johnson, το απέδειξεφορώντας ένα υφαντό σουτιέν κάτω ένα καλοκαιρινό ταγέρ, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στη Νέα Υόρκη. Την περασμένη βδομάδα, η ηθοποιός εθεάθη καθ’ οδόν για την εκπομπή Today show, στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας της, Cha Cha Real Smooth, με μια εμφάνιση που ήταν κομψή αλλά ενσάρκωνε το ανέμελο πνεύμα της σεζόν.

Η Dakota συνδύασε το πλεκτό κρεμ bralette της με μια ψηλόμεση pencil φούστα από ελαφρύ ύφασμα, καθώς και ένα oversized σακάκι της Magda Butrym στην ίδια απόχρωση. Συμπλήρωσε την εμφάνιση με ιβουάρ γόβες Larroudé, μαύρα γυαλιά ηλίου και πολλά δαχτυλίδια σε κάθε χέρι.

Getty Images

Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Today, η Johnson αποκάλυψε ότι είναι πιο περήφανη για τη δουλειά της στο Cha Cha Real Smooth από οποιαδήποτε άλλη ταινία που έχει κάνει. Η ηθοποιός όχι μόνο πρωταγωνιστεί στην ταινία, αλλά υπηρετεί και ως παραγωγός στο έργο. “Ένιωσα τόσο διαφορετικά από το να είμαι απλώς ηθοποιός σε μια ταινία. Έκανα το όλη τη δουλειά από την αρχή μέχρι το τέλος. Το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυά μου είναι παντού. Νιώθω τόσο περήφανη” δήλωσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Hoda Kotb.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below