Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που το Sex And The City προβλήθηκε για πρώτη φορά στις οθόνες της τηλεόρασής μας, η υπερσύγχρονη ντουλάπα της Carrie Bradshaw ωστόσο λειτουργεί ακόμα ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.
Με τα χρόνια η Carrie ήταν ο λόγος για τον οποίο πολλά fashion items κατέληξαν στην κορυφή των wishlist μας – και περισσότερο από όλα οι iconic Manolo Blahnik γόβες της. Τα πολυτελή σατέν παπούτσια έγιναν συνώνυμα με την συγγραφέα με έδρα τη Νέας Υόρκη σε όλη τη σειρά και τις μετέπειτα ταινίες, συγκλονίζοντάς μας με τις κρυστάλλινες λεπτομέρειες της πόρπης που τις κοσμούν αλλά και με την τιμή τους. Οι περισσότερες από εμάς έχουν δοκιμάσει (και αποτύχει) να εξοικονομήσουν το ποσό για την πολυτελή αγορά, της οποίας η τιμή ανέρχεται περίπου στα 850 ευρώ το ζευγάρι.
Ωστόσο, το όνειρό μας για την απόκτηση ενός ζευγαριού μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα, αφού η Marks & Spencer δημιούργησε πολλά σχέδια που μοιάζουν πολύ με τα διάσημα Manolos. Τα παπούτσια μοιράζονται το ίδιο στιλέτο τακούνι, το σατέν φινίρισμα και την ασημένια πόρπη  – με τη διαφορά ότι κοστίζουν πολύ λιγότερο: μόλις 40 ευρώ.
Τα πέντε στυλ έρχονται επίσης σε μια σειρά από χρώματα, από μαύρες έως εκπληκτικές ζωηρές αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις ματζέντα και cobalt-blue θα είναι όμως αναμφισβήτητα οι επιλογές για όσες από εμάς θέλουν να αναδείξουν την Carrie μέσα μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below