Η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα τη νέα Haute Couture συλλογή της στο Βρετανικό Μουσείο. Ο μαγευτικός και επιβλητικός χώρος,όπου μπορεί κάποιος να θαυμάσει αριστουργήματα τέχνης και μοναδικούς θησαυρούς από όλες της ηπείρους, φιλοξένησε για πρώτη φορά, Έλληνα σχεδιαστή στην καρδιά των show Υψηλής Ραπτικής στο Λονδίνο.

Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους που βρέθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα για να δουν από κοντά τις νέες δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία έδωσε στους followers της ένα sneak peak από την προετοιμασία της για το λαμπερό event.

View this post on Instagram

💫 #celiakritarioti#lovei#amazing#fashionshow#friends

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

Η όμορφη παρουσιάστρια παρακολούθησε την επίδειξη φορώντας μια εντυπωσιακή off-the-shouders δημιουργία Celia Kritharioti σε σκούρο μπλε χρώμα και με λαμπερή υφή. Ένα τολμηρό σκίσιμο στο πλάι αποκάλυπτε το πόδι της καθώς περπατούσε.

Η Μαριέττα ολοκλήρωσε την ήδη εντυπωσιακή εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες στιλέτο γόβες και πρόσθεσε μια έξτρα δόση λάμψης με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below