Ως fashion editors μελετάμε το στυλ των διασημοτήτων εδώ και χρόνια και αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι τα κοσμήματα στο κόκκινο χαλί είναι κάτι περισσότερο από μια τελική πινελιά σε μια εμφάνιση. Συχνά ένα κόσμημα μπορεί να είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, όπως το κολιέ που φορούσε η Sienna Miller στο LACMA Gala 2019 αυτό το Σαββατοκύριακο. Έπρεπε να κοιτάξουμε λοιπόν λίγο πιο προσεκτικά το εκπληκτικό αυτό κομμάτι, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβή επιλογή από τη νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου Gucci.

Splash News

Σε συνδυασμό με ένα μαύρο φόρεμα (επίσης Gucci), το περιδέραιο πρόσθεσε χρώμα στο κατά τα άλλα total μαύρο look της. To κόσμημα περιελάμβανε μια ποικιλία από οπάλια, μωβ-ροζ ζαφείρια, τουρμαλίνες, κόκκινα σπινέλια, πράσινες τουρμαλίνες και διαμάντια, όλα τοποθετημένα σε μια βάση από λευκόχρυσο. Συνολικά, το περιδέραιο της Miller κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ- δηλαδή μισό εκατομμύριο ευρώ.

Και παρόλο που αυτό το υπέροχο κομμάτι είναι πολύ- πολύ μακριά από τον προϋπολογισμό μας, ποτέ δεν βλάπτει να θαυμάσουμε λίγο την ομορφιά του:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below