Η Barbour, το κορυφαίο και ιστορικό lifestyle brand, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το fashion brand ALEXA CHUNG για να δημιουργήσει μια συλλογή outerwear με έμπνευση από κλασσικά σχέδια της τα οποία προσεγγίζει με τη νέα ματιά της ALEXA CHUNG. Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από την παράδοση, τη δεξιοτεχνία, τη μοντέρνα αισθητική και τον έντονο χαρακτήρα της, που την κάνει τόσο διαχρονική όσο και έντονη.

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Barbour και της ALEXA CHUNG ήρθε φυσικά. Η Alexa Chung φορά Barbour όλη της τη ζωή, είτε ως παιδί κάνοντας ιππασία στη βροχή στο Hampshire είτε ως ενήλικη τσαλαβουτώντας στα βροχερά λιβάδια του Glastonbury.

LS_Barbour_S015F36 001

Η ίδια δήλωσε για τη συνεργασία: «Μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχουν συνδεθεί με ένα ρούχο της Barbour. Η μυρωδιά του κεριού με κάνει να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Για μένα, η Barbour αποτέλεσε μέρος της παιδικής μου ηλικίας, της ενηλικίωσής μου, και είμαι εξαιρετικά περήφανη που είναι πλέον μέρος και του μέλλοντος μου».

Η συλλογή αποπνέει ένα πραγματικό πάθος για την ύπαιθρο με ξεχωριστό στυλ και περιλαμβάνει επτά κομμάτια outerwear,τρεις τσάντες tote και ένα καπέλο bucket, με αρχική έμπνευση τα κλασσικά πατρόν της Barbour που φτάνουν πίσω στο 1910. Σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, η Alexa επισκέφτηκε της εγκαταστάσεις της Barbour στην αγγλική πόλη South Shields και πέρασε χρόνο εξερευνώντας αυτά τα σχέδια μαζί με την ομάδα της Barbour.

Το Barbour Patch Wax αξιοποιεί τα καλύτερα στοιχεία που έκαναν την Barbour τόσο αναγνωρίσιμη και τα συνδυάζει σε ένα κομμάτι. Το Patch βασίζεται σε ένα σχέδιο patchwork εμπνευσμένο από ένα πατρόνBarbour Beaufort το οποίο κυκλοφορεί σε πιο σκούρα χρώματα όπως τα κλασσικά outerwear της Barbour. Αποπνέει μια αίσθηση πραγματικού συναισθηματισμού και νοσταλγίας και είναι σαν ένα αγαπημένο patchwork blanket πανωφόρι.

Το Edith εμπνέεται επίσης από το Barbour Beaufort Wax Jacket, ένα κλασσικό κομμάτι για την εξοχή. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία αυτού του παραδοσιακού μπουφάν έχουν διατηρηθεί –πολλές τσέπες και ο παραδοσιακός κοτλέ γιακάς, αλλά λίγο πιο διακριτικά σε σχέση με το πρωτότυπο κομμάτι.

Το Pip είναι το ιδανικό μπουφάν για φεστιβάλ, βόλτες με τα σκυλιά ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει το αχανές – και συχνά υγρό – ύπαιθρο. Εμπνευσμένο από το νάιλον αδιάβροχο της Barbour, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1973 και φημιζόταν για την πολυμορφία στο κλείσιμο και το δέσιμο του ρούχου, περιλαμβάνει επίσης αντιανεμικό κλείσιμο με κορδόνια στο μπροστινό μέρος και τσέπη για χάρτη με φερμουάρ.

 Ο Paul Wilkinson, Global Commercial & Marketing Director της Barbour δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε προχωρήσει με την ALEXA CHUNG σε αυτή τη συναρπαστική συνεργασία. Συνδυάζει την κλασσική παράδοση της Barbour με τη μόδα, το στυλ και το πνεύμα του brand ALEXA CHUNG για να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή που είναι πρακτική, δελεαστική και διασκεδαστική, σχεδιασμένη για φεστιβάλ και ζωή στην ύπαιθρο».

 Τα μπουφάν Edith, Patch και Pip της συλλογής Barbour by ALEXA CHUNG είναι διαθέσιμα από τις 9 Ιουνίου 2019 στους διαδικτυακούς τόπους barbour.com/ALEXACHUNG και ALEXACHUNG.com, καθώς και σε επιλεγμένα stockists σε όλο τον κόσμο.

Από τις 19 Αυγούστου, ακόμα 4 στυλ outerwear και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα στους διαδικτυακούς τόπους barbour.com/ALEXACHUNG και ALEXACHUNG.com, καθώς και σε επιλεγμένα stockists σε όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below