Λίγο πριν πέσει η αυλαία του Σεπτεμβρίου, την Τετάρτη 28/09, το open air cinema στο roof top του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία γέμισε όμορφες εικόνες. Ο οίκος Ralph Lauren κι ο όμιλος LH Group διοργάνωσαν μια ιδιωτική προβολή του ντοκιμαντέρ “Very Ralph”, στην καρδιά της Αθήνας.

Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα πριβέ Ralph Lauren σινεμά μιας και η διακόσμηση του χώρου είχε την επιμέλεια των Ralph Lauren elements, τα οποία είναι βασισμένα στο αμερικάνικο διαχρονικό στυλ.

Οι 50 καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, των επιχειρήσεων και της δημοσιογραφίας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία “Very Ralph”, που προβλήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οποία περιγράφει τη ζωή και την καριέρα του iconic Αμερικανού Σχεδιαστή Ralph Lauren και του ομώνυμου brand του.

Μαρία Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης

Στέλλα Παπαϊωάννου, Χριστίνα Μαρία Κράββαρη, Ρόη Ιωάννου, Κατερίνα Παπαϊωάννου

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος Ralph Lauren εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο LH Group με δύο αποκλειστικές boutique στην εμπορική περιοχή της Κηφισιάς, στην οδό Κασαβέτη 19 και στο κέντρο της Αθήνας επί της Πανεπιστημίου 4.

Σύντομα, η boutique της Κηφισιάς θα φιλοξενεί αποκλειστικά τα brands Purple Label για τον άνδρα και το Ralph Lauren Collection για τη γυναίκα και για αυτό από Polo Ralph Lauren μετονομάζεται σε Ralph Lauren Boutique. Μια από τις δέκα σε όλη την Ευρώπη. Παρουσιάζει, λοιπόν, την exclusive συλλογή Purple για ακόμα πιο luxury εμφανίσεις. Stay tuned…

Ανακαλύψτε την νέα συλλογή του Ralph Lauren στις μπουτίκ:

Ralph Lauren Κηφισιά, Κασαβέτη 19

Polo Ralph Lauren Αθήνα, Πανεπιστημίου 4

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below