Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου και με το ολοκαίνουργιο online shop www.miamania.com, μια γρήγορη ανανέωση είναι πιο εύκολη (και προσιτή) από ποτέ.

Ο Απρίλιος είναι εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μια πανδημία που έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά μας. Μετά από μήνες σε καθεστώς lockdown, η ανάγκη για απόσπαση της προσοχής μας δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη και το online shopping μπορεί να είναι ένας πολύ καλός και ασφαλής τρόπος να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, στηρίζοντας παράλληλα την οικονομία σε μια τόσο αβέβαιη στιγμή.

Το www.miamania.com είναι ένας φιλικός, minimal, καλαίσθητος και εύχρηστος προορισμός αγορών με τα αγαπημένα μας ελληνικά brands BSB και Lynne να μας προσκαλoύν να ανακαλύψουμε εκ νέου τις προηγούμενες συλλογές τους δίνοντας μια νέα διάσταση στο έξυπνο shopping.

 

Όλα τα είδη που δεν προλάβες να κάνεις δικά σου την προηγούμενη χρονιά αλλά και τα διαχρονικά κομμάτια που αποτελούν τα θεμέλια μιας κομψής γκαρνταρόμπας, τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις με τις πιο προνομιακές τιμές “outlet”.

 

Και το ακόμα καλύτερο; Στο Miamania εκτός από τα αμέτρητα BSB και Lynne κομμάτια τα οποία συνεχώς ανανεώνονται, υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία “Special Price” όπου θα ανακαλύπτεις έξτρα εκπτώσεις και ειδικές προσφορές!

Plus: Σημείωσε να τσεκάρεις τακτικά το “Miamania Journal” για ενημερώνεσαι για διάφορα έξυπνα fashion tips που θα απογειώσουν το στυλ σου.

Το online shopping ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστικό με δημιουργίες BSB και Lynne σε τέλειες τιμές από έναν outlet fashion προορισμό που κάθε άλλο από outlet θυμίζει!

PLUS: Για το καλωσόρισμα, το Miamania μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις πρώτες μας online παραγγελίες με επιπλέον 20% έκπτωση σε όλα τα είδη, με τη χρήση ενός κουπονιού με κωδικό “welcome20”!

Γιατί τίποτα δεν ξεπερνά την ευχαρίστηση μερικών χωρίς ενοχές αγορών, όποτε χρειαζόμαστε μια άμεση ανανέωση.

 

Ακολούθησε τα official social accounts του Miamania στο Instagram:

https://www.instagram.com/miamania_official/ και στο Facebook:

https://www.facebook.com/miamaniaofficial

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below