Πολύ πριν φέρει στον κόσμο τις αδελφές- σουπερμόντελ Bella και Gigi, η Yolanda Hadid ήταν επίσης μοντέλο. Έκτοτε σε καμία περίπτωση δεν αποσύρθηκε από την Εβδομάδα Μόδας, αλλά πλέον η 56χρονη προτιμά να την παρακολουθεί από το front row- ό,τι καλύτερο δηλαδή για να εξασφαλίζει το περιεχόμενο  μόδας της υπερήφανης μαμάς που δημοσιεύει συνεχώς στο Instagram της.

Kαι παρόλο που αυτός ο μήνας μόδας δεν έχει ακόμα τελειώσει, φαίνεται ότι η Yolanda είναι ήδη ικανοποιημένη με το υλικό που συγκέντρωσε αυτή την σεζόν: Χθες, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, εγκατέλειψε τη θέση της στο κοινό για να περπατήσει μαζί με τις κόρες της στην πασαρέλα της Off-White.

Ο Virgil Abloh, έστειλε στην πασαρέλα και άλλα εντυπωσιακά ονόματα όπως η Carolyn Murphy και η Mariacarla Boscono. Ως συνήθως, όμως, οι Hadids έκλεψαν την παράσταση, η οποία ξεκίνησε με τη Bella και τελείωσε με την Gigi. Η Yolanda εμφανίστηκε κάπου ενδιάμεσα, λίγο πριν την Karlie Kloss.

Σε αντίθεση με τα γιγαντιαία τούλινα φορέματα τα οποία λάνσαραν οι κόρες της, η Yolanda φόρεσε ένα σκούρο μπλε παντελόνι, cat-eye γυαλιά ηλίου, και ένα σακάκι με graffiti print πάνω από ένα υπόλευκο σουτιέν:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below