H Victoria Beckham το Σαββατοκύριακο πήγε το μικρότερο παιδί της, την Harper, για να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη και μοιράστηκε τη γλυκιά στιγμή με τους οπαδούς στα Instagram stories της, με τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες. Στη μία, η Harper και οι φίλοι της κάθονταν γύρω από τον Ah Βασίλη, ενώ όλοι χαμογελούσαν με χαρά. Σε μια άλλη, η μικρή πόζαρε μόνη της με τον Άγιο Βασίλη ακτινοβολώντας από χαρά. Η Victoria υπογράμμισε αυτό το γλυκό στιγμιότυπο γράφοντας στη λεζάντα: “Η Harper βρίσκεται στον καλό κατάλογο !!!”.

Για την περίσταση, η VB άφησε στην άκρη τα κοστούμια, τα ψηλά τακούνια και τα όμορφα φορέματα και, αντίθετα, επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση η οποία περιελάμβανε ένα stonewash τζιν παντελόνι, ένα ζεστό, πλεκτό σε cream απόχρωση και ένα ζευγάρι μπεζ, φλατ παπούτσια. Ναι, αντικατέστησε τα ψηλοτάκουνα τα ψηλοτάκουνα τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ, με ένα κομψό ζευγάρι loafers. Kαι το αποτέλεσμα; Μια cosy και κομψή εμφάνιση για τις γιορτές.

@victoriabeckham

Δες εδώ τα ωραιότερα πουλόβερ σε cream απόχρωση που βρήκαμε στην αγορά και εμπνεύσου και για τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα looks.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below