Όσο ο κόσμος της μόδας προσμένει με ανυπομονησία την έναρξη της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης για την παρουσίαση των ready-to-wear χειμερινών συλλογών, η οποία έχει ως επίσημη έναρξη την 11η Φλεβάρη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain, Olivier Rousteing, μας κρατάει ενεργούς στο παρόν μέσα από την παρουσίαση της νέας του καμπάνιας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Naomi Campbell, Carla Bruni, Lara Stone, Adut Akech, Jordan Barrett, Mariacarla Boscono και Fernando Casablancas συμπληρώνουν το καστ των εντυπωσιακών σούπερ μόντελ, που ποζάρουν μπροστά από το φακό των φωτογράφων Mert και Marcus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balmain (@balmain)

Ο αισθησιασμός και η πηγαία δυναμικότητα, που καθόρισαν το πνεύμα της ανοιξιάτικης συλλογής, εντοπίζονται διάχυτα στις σαγηνευτικές λήψεις με την ωμή αισθητική, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που κρύβονται στο DNA του brand. Τα θρυλικά μοντέλα απαθανατίζονται με φόντο κτίρια των προαστίων του Παρισιού και το σκηνικό του “La Seine Musicale”,  ενός σύγχρονου συναυλιακού χώρου, όπου έλαβε χώρα και το ντεφιλέ.

Courtesy of Balmain
Courtesy of Balmain

Το μίνιμαλ background με τους υπόλευκους τόνους συμβάλλει στην ανάδειξη της ομορφιάς και της λάμψης των δραματικών κομματιών της συλλογής. Η Naomi Campbell, τo icon των 90s, πoζάρει με ένα κολλητό κατακόκκινο bustier φόρεμα, ενώ η Stone εκπέμπει το χαρακτηριστικό sex appeal του Balmain μέσα σε ένα εκρού cage φόρεμα, συνδυασμένο με την καπιτονέ μάξι chain τσάντα. Το φουτουριστικό χρυσό τοπ σε σχέδιο αλυσίδας, που τρέλανε τον κόσμο της μόδας από την πρώτη στιγμή, σετάρεται με ένα λευκό κολλητό G-string υφασμάτινο παντελόνι εκπέμποντας μία επαναστατική, avant-garde εσάνς.

Courtesy of Balmain
Courtesy of Balmain

Η καμπάνια γιορτάζει τη δύναμη της ελευθερίας που αποτέλεσε άλλωστε και το κεντρικό μήνυμα της συλλογής, η οποία ακολούθησε το σοβαρό ατύχημα που υπέστη ο σχεδιαστής το 2020, ενώ παράλληλα τιμά τη χαρά και τον ενθουσιασμό που συνοδεύει τα νέα ξεκινήματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below