Ο Olivier Rousteing ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο αγνώριστο, καλυμμένο με γάζες και με εμφανή εγκαύματα στο πρόσωπο. Όπως εξήγησε στη λεζάντα ο σχεδιαστής του Balmain, την τράβηξε μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που έπαθε ακριβώς πριν από έναν χρόνο όταν εξερράγη το τζάκι του σπιτιού του.

Διαβάστε το κείμενό του:

«Πριν από έναν χρόνο.

»Επιτέλους, νιώθω έτοιμος να το μοιραστώ. Κρυβόμουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήρθε η ώρα να το μάθετε.

»Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, εξερράγη το τζάκι μέσα στο σπίτι μου.

»Ξύπνησα το επόμενο πρωί, στο νοσοκομείο Paris’ Hôpital Saint Louis. Το ταλαντούχο προσωπικό, που είχε να αντιμετωπίσει έναν απίστευτο αριθμό περιστατικών COVID, παράλληλα με φρόντισε εκπληκτικά, ό,τι κι αν τους πω για να τους ευχαριστήσω θα είναι λίγο.

»Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτή την ιστορία από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, προσπάθησα για πολύ καιρό να κρατήσω το μυστικό μόνο με την ομάδα και τους φίλους μου.

»Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί ντρεπόμουν τόσο, ίσως λόγω αυτής της εμμονής της μόδας με την τελειότητα και για τις δικές μου ανασφάλειες…

»Αναρρώνοντας, απλά δούλευα μέρα-νύχτα για να ξεχάσω, δημιουργώντας όλες τις συλλογές μου, προσπαθώντας να βοηθήσω τον κόσμο να συνεχίσει να ονειρεύεται μέσα από αυτές και ταυτόχρονα κρύβοντας τις ουλές με μάσκες, ζιβάγκο, μακριά μανίκια, ακόμα και πολλά δαχτυλίδια στα δάχτυλά μου, στις συνεντεύξεις ή τις φωτογραφίσεις.

«Αναρρώνοντας, απλά δούλευα μέρα-νύχτα για να ξεχάσω, δημιουργώντας όλες τις συλλογές μου, προσπαθώντας να βοηθήσω τον κόσμο να συνεχίσει να ονειρεύεται μέσα από αυτές και ταυτόχρονα κρύβοντας τις ουλές με μάσκες, ζιβάγκο, μακριά μανίκια»

»Και συνειδητοποίησα αληθινά ότι η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι να αποκαλύπτουν αυτό που θέλεις να δείξεις!

»Να μας επιτρέπουν να δημιουργούμε τη δική μας, ξεχωριστή αφήγηση, αποφεύγοντας ό,τι δεν θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε: αυτός είναι ο κόσμος μας.

»Τώρα, έναν χρόνο αργότερα, είμαι θεραπευμένος, χαρούμενος και υγιής.

»Συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα της ζωής μου.

»Το τελευταίο μου σόου ήταν για να τιμήσω την ανάρρωση μετά τον πόνο και να ευχαριστήσω όλα τα μοντέλα, την ομάδα μου, την οικογένειά μου στον Balmain, τους φίλους που ήρθαν, και να υποστηρίξω ότι μόνο τα δέκα χρόνια μου στον οίκο αλλά και την αναγέννησή μου.

»Σήμερα νιώθω ελεύθερος, καλά και τυχερός. Ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη.

»Προς όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Saint Louis, και προς όλους εκείνους που με βοήθησαν σε εκείνη τη μακρά ανάρρωση και διαφύλαξαν το μυστικό μου: ένα βαθύ ευχαριστώ – σας αγαπάω.

Ο Θεός να σας έχει καλά και να μην τα παρατάτε ποτέ! Πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος».

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below