Aυτός ήταν ένας περίεργος χρόνος για τη μόδα. Πρώτα απ ‘όλα διαπιστώσαμε ότι τα thong jeans υπάρχουν. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει, υπάρχει και το γεγονός ότι o Balenciaga άρχισε να εμπνέεται φανερά από τα πιο απροσδόκητα πράγματα: τα crocs του μπαμπά σας, τις τσάντες Ikea και τώρα τα καουτσούκ πατάκια αυτοκινήτων.
Η νέα ανάγλυφη-δερμάτινη φούστα του οίκου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο show φθινόπωρο / χειμώνας 2017 στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την άνοιξη και όντως, μοιάζει σαν ο creative director του -Demna Gvasalia να είχε μια επιφοίτηση ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο για την εβδομάδα μόδας και αποφάσισε να τυλίξει τα μοντέλα με τα ελαστικά πατάκια του αυτοκινήτου του.
Η wrap φούστα, η οποία περιγράφεται ως “δομημένη άκαμπτη δερμάτινη φούστα” και ονομάζεται κυριολεκτικά “Car Design Skirt”στην ιστοσελίδα τoυ Balenciaga, διαθέτει το λογότυπο του οίκου ανάγλυφο κατά μήκος του κάτω μέρους και κοστίζει γύρω στα 2.150 ευρώ.
Και παρόλο που έκανε το ντεμπούτο της στο runway πριν από μερικούς μήνες, η φούστα μόλις τώρα έγινε διαθέσιμη προς πώληση στο site του σχεδιαστή και έτσι έφτασε τελικά στο σύμπαν του Twitter. Όπως αναμενόταν, οι χρήστες του έχουν πολλές απόψεις για το fashion item. Πολλοί επισήμαναν τη διαφορά τιμής μεταξύ τoυς αφού όπως φαντάζεστε, τα πατάκια αυτοκινήτου κοστίζουν όσο ένα μικρό κλάσμα της τιμής της φούστας – ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο Gvasalia έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει τα looks με τα γνωστά αποσμητικά αυτοκινήτου με άρωμα πεύκου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below