Ο νεαρός influencer, Bretman Rock, από τις Φιλιππίνες κατάφερε να γίνει ο πρώτος gay άντρας που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού Playboy. Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους content creators παγκοσμίως που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του Beauty Influencer της χρονιάς και χαρακτηρίστηκε από την Times, ως ένας από τους 30 πιο influential νέους.

Ο Bretman, που από μικρός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει το δικό του reality show, να γίνει δημοφιλής ή πλούσιος, ξεκίνησε φτιάχνοντας makeup βίντεο για το κανάλι του στο YouTube, που πλέον μετράει παραπάνω από 8.6 εκατομμύρια συνδρομητές. Από τότε έχει λανσάρει τη δική του σειρά καλλυντικών, έχει συγκεντρώσει 17.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και έχει παρουσιάσει το δικό του MTV show.

Στις αρχές του Οκτωβρίου ο δημοφιλής νέος μοιράστηκε στους λογαριασμούς του, στο Instagram και στο Twitter, μία σειρά με λήψεις από τη φωτογράφισή του για το Playboy. Από τότε το Ιnstagram post του έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια likes. Οι  φωτογραφίες απεικονίζουν τον Bretman να φοράει τα κλασικά αυτάκια του Playboy συνδυασμένα με μαύρα εσώρουχα, καλσόν και ένα ασπρόμαυρο παπιγιόν.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playboy (@playboy)

Το περιοδικό που ιδρύθηκε το 1953 από τον Hugh Hefner εγκατέλειψε την έντυπη μορφή του, τον Μάρτιο του 2020, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κρατώντας μονάχα την ψηφιακή. Ένας μικρός αριθμός αντρών, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιστών Bad Bunny και Bruno Mars, είχε καταφέρει να βρεθεί στο εξώφυλλο του Playboy πριν από τον Rock, όμως ο 23 ετών influencer συνιστά τον πρώτο άντρα της LGBTQ+ που βρέθηκε σε αυτή τη θέση μόνος του.

Στην περιγραφή του post που μοιράστηκε το περιοδικό στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Rock αναγνωρίζει το μεγαλείο της φωτογράφισής του. «Το να έχει το Playboy έναν gay άντρα από τις Φιλιππίνες στο εξώφυλλο του είναι πολύ σημαντικό για την LGBTQ+ κοινότητα και για την κοινότητα των ομοεθνών μου, όλα είναι τόσο σουρεαλιστικά.Είναι καν αλήθεια αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή; – Και είμαι και τόσο όμορφος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playboy (@playboy)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below