Ο Christian Siriano χρησιμοποίησε και πάλι την σειρά μόδας του για να στείλει ένα μήνυμα. Στην επίδειξή του για τη σεζόν άνοιξη 2019, ο σχεδιαστής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να υποστηρίξει την ηθοποιό Cynthia Nixon  η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Η Nixon κάθισε στο front row της επίδειξης, όπου οι υποδοχή των επισκεπτών έγινε με το σύνθημα «Cynthia For NY» στις θέσεις τους. Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Siriano έστειλε ένα «Vote for Cynthia» T-shirt στην πασαρέλα, σε συνδυασμό με μια ασύμμετρη φούστα και ογκώδεις γόβες με T-strap. Το υπόλοιπο της συλλογής ήταν ένας συνδυασμός από Hawaiian, animal και τροπικά μοτίβα με τη μορφή φορεμάτων και παντελονιών.

Τα παπούτσια, που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την Payless ShoeSource, ήταν επίσης εντυπωσιακά, με platform σιλουέτες  με λεοπάρ και φλοράλ prints καθώς και από μαύρο και κίτρινο σατέν.

“Ήθελα η συλλογή να είναι παιχνιδιάρικη, πολύχρωμη, φωτεινή και ρομαντική με θηλυκότητα. ” δήλωσε ο Siriano .

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που η επίδειξή του είχε να κάνει με κάτι περισσότερο από μόδα. Στο προηγούμενο σόου του, ο σχεδιαστής έδειξε την υποστήριξή του στο κίνημα#MeToo στέλνοντας την ηθοποιό Σέλμα Μπλερ στο runway για να γιορτάσει και να τιμήσει τις ισχυρές γυναίκες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below