Ο οίκος Dior άνοιξε ξανά ένα εργοστάσιο στην περιοχή της Βρετάνης της Γαλλίας για να παράγει ιατρικές μάσκες κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Πολλές γαλλικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις έχουν σταματήσει τη στιγμή που η χώρα ξεκινάει την τρίτη εβδομάδα του περιορισμού, αλλά αρκετοί κατασκευαστές μόδας προσπαθούν να βοηθήσουν.

Αυτό συμπίπτει επίσης με την ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας Dior της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton ότι θα παρέχει 40 εκατομμύρια ιατρικές μάσκες προσώπου που θα διανέμονται στο προσωπικό της υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη Γαλλία κατά τη διάρκεια αυτής της ανάγκης.

Σήμερα, μια ομάδα εθελοντών εισήλθε στο εργοστάσιο του οίκου στη Redon για να ξεκινήσει την παραγωγή των μάσκων. Ο οίκος απέτισε φόρο τιμής στους εργαζόμενούς της, λέγοντας: “Ο Dior δεσμεύεται ενεργά να βοηθήσει και να προστατεύσει όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της φροντίδας μας καθημερινά. ».

Ο Dior και η LVMH ακολουθούν το παράδειγμα της εταιρείας Kering, η οποία δήλωσε πρόσφατα ότι θα αγοράσει 3 εκατομμύρια εισαγόμενες κινεζικές χειρουργικές μάσκες που θα διανεμηθούν στις γαλλικές υπηρεσίες υγείας. Τα σήματα της Kering Balenciaga και Yves Saint Laurent συμβάλλουν επί του παρόντος στις προσπάθειες παραγωγής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below