Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους πιστούς του Hedi Slimane. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γάλλος σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι “η επιστροφή στο σχεδιασμό θα είναι πάντα μια επιλογή”. Η μόνη προϋπόθεση του Hedi για να επιστρέψει; Να είναι σε θέση να παραμείνει πιστός στο όραμά του. “Όσο παραμένω πιστός στις αρχές μου και συνεχίζω να προστατεύω την ακεραιότητα της δουλειάς μου, η πόρτα στη μόδα παραμένει ανοιχτή.

Ο πρώην δημιουργικός διευθυντής του Saint Laurent ανακοίνωσε τη μνημειώδη αποχώρησή του από το γαλλικό οίκο τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Η έξοδος του Slimane αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, δεδομένης της επιτυχίας του στον Saint Laurent, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι, στα τέσσερα χρόνια που είχε τα ηνία του οίκου.
Οι κινήσεις του Slimane μετά τον Saint-Laurent παρακολουθούνται στενά. Οι φήμες που τον ήθελαν να ξεκινάει τη δική του ετικέτα διαδόθηκαν γρήγορα πέρυσι, ενώ ο Slimane έσπευσε αμέσως να αρνηθεί τους ισχυρισμούς μέσω twitter. Aργότερα φημολογήθηκε ότι ο Slimane επρόκειτο να εργαστεί για τον Karl Lagerfeld. Η Chanel όμως διέψευσε επίσης τις φήμες, αποκλείοντας οποιαδήποτε μελλοντικά σχέδια να συνεργαστεί με τον Slimane. Προς το παρόν, φαίνεται ότι ο Hedi θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην καριέρα του στη φωτογραφία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below