Η συνεργασία της CHANEL με τον Γάλλο σκηνοθέτη Leos Carax στην νέα του ταινία “Annette”, που κήρυξε την έναρξη του 74ου φεστιβάλ των Καννών συμβαδίζει απόλυτα με την δέσμευση του οίκου να στηρίξει έμπρακτα τον χώρο του κινηματογράφου. Ειδικά, στην συγκεκριμένη περίπτωση ενός από τους πιο γνήσιους και ταλαντούχους Γάλλους σκηνοθέτες, ο οποίος κάνει την επιστροφή του με αυτή την ταινία που αποτελεί μία ωδή στον χώρο της τέχνης και της αγάπης.

Το μαγευτικό μιούζικαλ αφηγείται μία ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μία σοπράνο, που την υποδύεται η Marion Cotillard και ένα stand-up κωμικό, που υποδύεται ο Adam Driver, οι οποίοι φέρνουν στον κόσμο ένα κοριτσάκι με ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Αυτή η δυναμική και καθηλωτική ιστορία, φροντίζει να αναδείξει το σπουδαίο ταλέντο του σκηνοθέτη.

Η Marion Cotillard, πρέσβειρα του οίκου CHANEL και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του θρυλικού αρώματος CHANEL N°5, παρουσιάζεται ως μία εξαιρετικά ταλαντούχα και πετυχημένη τραγουδίστρια της όπερας, ντυμένη με εξαιρετικά κομψά και εντυπωσιακά σύνολα και κοσμήματα CHANEL. Τις εντυπώσεις κλέβει, συγκεκριμένα, ένα μάξι λευκό φόρεμα με ζώνη στη μέση, ντραπέ λεπτομέρεια στο στήθος και τελείωμα με ροζ και λευκά φτερά από το διάσημο maison d’art Lemarié, επιλεγμένο από την φθινοπωρινή συλλογή 2019/20 Υψηλής Ραπτικής του οίκου.

imaxtree.com

Ο οίκος συνεργάστηκε στενά με την πολυβραβευμένη σχεδιάστρια κοστουμιών Pascaline Chavanne προκειμένου να αναδειχθεί η ουσία και η αισθητική της ταινίας του Leo Carax.

Η Pascaline αναφέρει χαρακτηριστικά “Δεν ήταν εύκολο να προβλέψεις αυτή την συνεργασία, ειδικά με έναν δημιουργό όπως ο Leos Carax, ο οποίος είναι πολύ σκεπτικός σχετικά με ότι έχει να κάνει με τη διαφήμιση. Η CHANEL όμως αποτελεί μία πανέξυπνη εταιρία και ο Leos σύντομα αντιλήφθηκε, ότι δεν τίθεται ζήτημα δημιουργίας ενός διαφημιστικού συνόλου παρά ενός συνδυασμού σχημάτων και χρωμάτων που ταιριάζουν μεταξύ τους. Εστιάσαμε στα σύνολα της Ann στις ερμηνείες της στην όπερα. Για κάθε παράσταση της Ann δημιουργήσαμε ένα μοναδικό σύνολο που ομοίαζε με ένα νέο ρόλο του σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήσαμε πολλά κοσμήματα CHANEL όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια και καρφίτσες που αναδεικνύουν την λάμψη της Marion στην σκηνή και ταιριάζουν απόλυτα με τον κομψό κόσμο του Leo Carax”.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στους γαλλικούς κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου, παρακάτω ακολουθεί το επίσημο trailer.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below