O Kenzo γιορτάζει τα Move sneakers του με μια online καμπάνια με χορευτές από όλο τον κόσμο που λανσάρουν κάθε χρώμα παπουτσιών με διαφορετική κίνηση.
Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και εκπαιδευμένοι σε στυλ όπως το μπαλέτο, το σύγχρονο, το hip-hop και η electro, εμφανίζονται σε φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από το στούντιο 5fruits με βάση το Παρίσι, σε χορογραφία από τους I Could Never Be a Dancer και σε μουσική της Lafawndah.
«Όταν χορεύουμε, προσπαθούμε να συνδεθούμε με το παρόν. Και όταν είμαστε συνδεδεμένοι με το παρόν, αντιμετωπίζουμε την ίδια τη ζωή. Νομίζω ότι η μόδα χρειάζεται χορό για να δώσει ζωή στα ρούχα. Για να συνδεθεί με το τώρα” είπε ένας άνδρας χορευτής hip-hop που ονομάζεται Feroz σε μια δήλωση που εξέδωσε ο Kenzo.

A post shared by KENZO (@kenzo) on

 Τα Move sneakers παρουσιάστηκαν το Σεπτέμβριο από τους creative directors του Kenzo- Humberto Leon και Carol Lim ως μέρος της συλλογής La Collection Memento No. 1 και είναι διαθέσιμα στις αρχικές αποχρώσεις καθώς και σε νέες: σκούρο μπλε, ανοιχτό γκρι και ροζ για τις γυναίκες, κόκκινο πορτοκαλί, ανοικτό γκρι, κίτρινο και μπλε για τους άνδρες.
Τα νέα στυλ φτάνουν στα καταστήματα αυτήν την εβδομάδα, και κοστίζουν 195 ευρώ.
Τέλος, ως μέρος μιας σειράς pop-up stores που εμφανίστηκαν σε τοποθεσίες όπως το Τόκιο, η Σεούλ και το Βιετνάμ το περασμένο φθινόπωρο, το brand εγκατέστησε dance machines σε ορισμένα καταστήματα, για να διαγωνίζονται οι πελάτες και να κερδίζουν τα αθλητικά παπούτσια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below